«Σταθήκαμε τυχεροί»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε πως η ομάδα του χρειάστηκε και τύχη, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλή τακτικά. Ο Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε πως η ομάδα του χρειάστηκε και τύχη, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλή τακτικά.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς χαρακτήρισε την Καλλιθέα ως την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει η ΑΕΛ και τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο χρειάστηκε και την τύχη.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς, τόνισε πως σημασία έχουν οι βαθμοί και πως η ομάδα του πήρε αυτό που ήθελε και από τον αγώνα με την Καλλιθέα, όπου διαχειρίστηκε καλάτο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά δήλωσε:

«Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως η Καλλιθέα έχει πολύ καλή αντίδραση από την άμυνα στην επίθεση και είναι γρήγορη. Μέχρι τώρα η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε. Είχαμε ένα πολύ κακό 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο, η Καλλιθέα είχε καθαρές ευκαιρίες, διπλό δοκάρι. Μετά από αυτό ισορροπήσαμε και βγάλαμε καλή τακτική αντίδραση στο γήπεδο. Σήμερα μπορώ να πω ότι σταθήκαμε τυχεροί και οι τρεις βαθμοί είναι πολύ καλοί για εμάς».

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από ότι στο πρώτο ημίχρονο;

«Απέναντί μας είχαμε μια καλή ομάδα και πρωταρχικός μας σκοπός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να κρατήσουμε το σκορ. Γνωρίζω πολύ καλά τι θέλει η ομάδα και πως ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, η Super League».

Η ομάδα δέχθηκε πάλι έξι κίτρινες κάρτες, αυτό δημιουργεί πρόβλημα;

«Ξέρουμε πως η ΑΕΛ παίζει πάντα στο κόκκινο, προσπαθεί να είναι στο φουλ, τόσο στα μαρκαρίσματα, όσο και στο να βγει μπροστά. Δίνει τα πάντα και ίσως μερικές φορές οι ποδοσφαιριστές ξεπερνάνουν τα εσκαμμένα και γεμίζουμε κάρτες. Υπάρχουν 25 παίκτες στο ρόστερ και δεν υπάρχει πρόβλημα».

Σας προβληματίζει πως η ΑΕΛ δεν δείχνει καλή εικόνα στα ματς, παρότι παίρνει τους βαθμούς;

«Σίγουρα δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτερο πρόσωπο από αγώνα σε αγώνα. Αυτό που μετράει είναι η συγκομιδή των βαθμών».  

Last modified onΚυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep