Τέλος στον κατήφορο

Ο Πανελευσινιακός καλείται να βάλει τέλος στις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Αρνητικό ρεκόρ έχει καταρρίψει ο φετινός Πανελευσινιακός στο πρωτάθλημα της Football League. Στις πρώτες οκτώ στροφές του πρωταθλήματος οι «σταχυοφόροι» δεν έχουν κατακτήσει ούτε πόντο, όμως θεωρούν πως την Κυριακή (22/11, 15:00) απέναντι στον Πανσερραϊκό μπορούν να δώσουν τέλος στο αρνητικό σερί και να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο. Τα «Λιοντάρια» δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όμως και η ομάδα της δυτικής Αττικής θα πρέπει να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στον Πανελευσινιακό περιμένουν, βέβαια, τη συμπαράσταση του κόσμου τους για να τους ωθήσει στη νίκη. Εκτός αποστολής από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετοχές μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έμειναν οι Μπαντίκος, Ταμπάκης, Πούρνος, Χαλιώτης και Μπαρμπόσα. Ο Παληγεώργος επιστρέφει από τιμωρία.

Η αποστολή: Μανιάτης, Στεργιώτης, Λίτσος, Παληγεώργος, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Κακαράς, Γκεμίσης, Τσολακίδης, Δημόπουλος, Μπλάνκο, Βιγιαφάνε, Μποτωνάκης, Πλαβούκος, Κορνελάτος, Κασνέτση, Ναούμ, Γιαννιτσάνης, Νικολάου.

Last modified onΣάββατο, 21 Νοέμβριος 2015 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep