«Το μπουκάλι οι Απέναντι»

Μάρτυρας της Ζακύνθου ο Σωτήρης Μαυρονάσιος για το μπουκάλι που εκτοξεύτηκε στο ματς με την Κέρκυρα.

Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League βρέθηκε την Πέμπτη (19/11) η Ζάκυνθος. Η ομάδα του Ιονίου κλήθηκε να απολογηθεί, τόσο για το μπουκάλι που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα στο ματς με την Κέρκυρα, όσο και για το γεγονός ότι ο Καλίντ Καραμά δεν είχε δηλωθεί σε φύλλα αγώνων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και έχει το ρεπορταζ...

Μάρτυρας υπεράσπισης ήταν ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, ο οποίος παρουσιάστηκε ως εξωδιοικητικός παράγοντας των «κυανοκίτρινων». «Σύμφωνα με τον διαιτητή επηρέασαν τα παιχνίδι τα συνθήματα που ακούγονταν από τα μεγάφωνα», είπε η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου και σημείωσε ότι στο φύλλο αγώνα αναφέρεται η ρίψη κλειστού μπουκαλιού». 

«Το μπουκάλι πετάχτηκε από τους «Απέναντι», αλλά η απόσταση είναι μεγάλη και έφτασε στο ταρτάν. Εκεί κανείς δεν υπήρχε. Ο αγωνιστικό χώρος απέχει 30 με 40 μέτρα», είπε ο Μαυρονάσιος, με τη Μπόζνου να σημειώνει ότι ένα κλειστό μπουκάλι είναι πολύ επικίνδυνο και θα μπορούσε να τραυματίσει ακόμα και κάποιον οπαδό. Στάθηκε ακόμα ο Μαυρονάσιος στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ, ώστε όλα να κυλούν ομαλά στα παιχνίδια και υποστήριξε ότι δεν έγινε ούτε σύσταση από τα μεγάφωνα. «Είναι νόμος το κυλικείο να δίνει ποτήρια με νερό και όχι μπουκάλια κλειστά. Εμείς δεν μπορούμε να ελέγξουμε τους οπαδούς, αυτό είναι ευθύνη της Αστυνομίας», είπε.

Σε ό,τι αφορά στην κλήση του Καλίντ Καραμά, ο Μαροκινός απολογήθηκε με υπόμνημα για την αποβολή του στον αγώνα με τα Τρίκαλα. Για το θέμα της πιστοποίησής του, ο νομικός, Αργύρης Λίβας τόνισε ότι η ΠΑΕ άλλαξε υπάλληλο στη γραμματεία και αυτή θεώρησε πως ο συγκεκριμένος μπορούσε να δηλωθεί στο φύλλο αγώνα μόνο με την ταυτότητά του, γι' αυτό δεν είχε αποστείλει τα απαραίτητα έγγραφα. Ζήτησε, τέλος, την αθώωση της ΠΑΕ, επικαλούμενος και τις σχετικές αθωωτικές αποφάσεις για ομάδες της Γ' Εθνικής.

Last modified onΣάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 03:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep