«Δεν είχαμε δεύτερη φανέλα»

Στην έλλειψη αποτελεσματικότητας του Αχαρναϊκού στάθηκε μετά την ήττα με 1-0 από την Παναχαϊκή ο Σίνισα Γκόγκιτς που τόνισε ότι η αλλαγή του Ομπράντοβιτς δεν έγινε λόγω του τραυματισμού του

Δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια μέχρι το τέλος του αγώνα ο Σίνισα Γκόγκιτς ύστερα από την ήττα του Αχαρναϊκού με 1-0 από την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του. Επίσης, σημείωσε πως ο Ομπράντοβιτς αντικαταστάθηκε γιατί δεν υπήρχε δεύτερη φανέλα να αλλάξει.

«Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να παιχτεί ποδόσφαιρο από τις δυο ομάδες. Εμείς πληρώσαμε την αδυναμία μας να σκοράρουμε στις φάσεις που κάναμε. Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς πάντα να κρατάς το μηδέν. Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω το πέναλτι. Αφού το έδωσε ο διαιτητής πάει και τελείωσε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να ισοφαρίσουν» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου στη συνέντευξη Τύπου.

Όσο για την αλλαγή του Ομπράντοβιτς υπογράμμισε: «Δυστυχώς εκεί έγινε αναγκαστική αλλαγή επειδή δεν είχαμε δεύτερη φανέλα. Δεν είχα στο μυαλό μου να βγει αυτός αλλά αναγκαστικά έγινε αλλαγή». Συγκεκριμένα, ο άσος του Αχαρναϊκού είχε χτυπήσει στο κεφάλι με αποτέλεσμα να ματώσει η φανέλα του και για να συνεχίσει το ματς έπρεπε να την αλλάξει, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει όπως διευκρίνισε ο Γκόγκιτς.

Last modified onΚυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep