Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Επιστροφές στην ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Νίκος Κεχαγιάς θα έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα και τους Πότσι - Ααράμπ που εξέτισαν τις ποινές τους. Ο Νίκος Κεχαγιάς θα έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα και τους Πότσι - Ααράμπ που εξέτισαν τις ποινές τους.

Οι Ααράμπ - Πότσι επιστρέφουν μετά από τιμωρία, ενώ και ο τραυματισμός του Βοσνιάδη δεν είναι σοβαρός. 

Εκτός από τους Ααράμπ και Πότσι που εξέτισαν τις ποινές τους στην αποστολή της ΑΕΛ για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα θα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Βοσνιάδης. Η κάκωση στο μικρό δάχτυλο που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης (23/02) ο 23χρονος τερματοφύλακας δεν φαίνεται ικανή να τον κρατήσει εκτός και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στον Εύοσμο. Μάλιστα χθες αγωνίστηκε κανονικά στο εσωτερικό διπλό, έστω και με νάρθηκα στο δάχτυλο. 
Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κεχαγιάς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Δημήτρη Χασομέρη, Γιόαν Λαζιμάν και Ζέκινια που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Αντίθετα ο Αντώνης Βούζας έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και ανεβάζει ρυθμούς. Λόγω ίωσης απουσίασε από την προπόνηση και ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος που κλήθηκε στην εθνική νέων για τις φιλικές αναμετρήσεις την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.
Για το πρωί του Σαββάτου (25/02) έχει προγραμματιστεί η τελευταία χαλαρή προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΛ για τον Εύοσμο.
Δεν έχει προγραμματιστεί οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΛ για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά θα τους παραχωρηθεί η Θύρα 2 του γηπέδου που έχει είσοδο από την οδό 28ης Οκτωβρίου. Το αντίτιμο για την είσοδο τους στο γήπεδο είναι στα 15 ευρώ και τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στη μία το μεσημέρι.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2012 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep