«Χρειάζεται καθαρό μυαλό»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς μίλησε για την ηρεμία που χρειαζόταν ο Αχαρναϊκός μετά το 1-0, αλλά και στις φάσεις που δημιούργησε μετά το 1-1 με την Καλλιθέα.

Στο καθαρό μυαλό που ήταν απαραίτητο μετά το 1-0 για να κλείσουν τους χώρους, αλλά και στην έλλειψη ηρεμίας στην τελική προσπάθεια μετά το 1-1 στάθηκε ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Σίνισα Γκόγκιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλιθέα. Αναλυτικά ανέφερε:

«Πιστεύω πως ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είχε καλή ψυχολογία επειδή έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Προηγηθήκαμε στο καλύτερο σημείο, στο ημίωρο από μια στατική φάση. Ζήτησα στη συνέχεια από τους ποδοσφαιριστές μου να ηρεμήσουν, να κλείσουν τους χώρους αφού είχαμε το προβάδισμα στο σκορ απέναντι σε μια ομάδα που έβγαινε στην κόντρα επίθεση. Πρέπει να έχουμε περισσότερο καθαρό μυαλό. Ακόμη και αν δεν τους έχω πει τίποτε, χρειάζεται να πάρουν κάποιες πρωτοβουλίες.

Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, κερδίσαμε 15 κόρνερ και είχαμε τελικές προσπάθειες αλλά χρειάζεται καθαρό μυαλό. Τώρα κοιτάζουμε την Παναχαϊκή που είναι μπροστά μας και παράλληλα να διορθώσουμε όσα προβλήματα έχουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά επειδή δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και δεν έχουμε και σταθερό γήπεδο για προπόνηση, μια στο πλαστικό, μια στο Θρασύβουλο, ή στον Ακράτητο. Αυτό σημαίνει ταλαιπωρία για όλους».  

Last modified onΚυριακή, 08 Νοέμβριος 2015 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep