Άνοιγμα στη νεολαία (photos)

Αντιπροσωπεία του Αχαρναϊκού επισκέφθηκε το 7ο Λύκειο Αχαρνών.

Οι κινήσεις προσέγγισης μαθητών συνεχίζονται στον Αχαρναϊκό. Την Παρασκευή (07/11) αντιπροσωπεία της ΠΑΕ που αποτελούνταν από τους Στάθη Μωυσιάδη, Αλέξη Χριστόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Θανάση Παπατόλιο επισκέφθηκε το 7ο Λύκειο Αχαρνών, μίλησε για τον αθλητισμό και μοίρασε εισιτήρια.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ανέφερε:

«Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζει την δράση προσέγγισης της μαθητικής κοινότητας του Δήμου Αχαρνών με μεγάλη επιτυχία! Οι μαθητές από την πρώτη στιγμή έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία της ΠΑΕ να επισκέπτονται παίκτες της ομάδας σχολεία της περιοχής πριν από τους εντός έδρας αγώνες, να συνομιλούν με τους μαθητές για το ποδόσφαιρο και γενικά για τον αθλητισμό και στο τέλος να μοιράζουν δωρεάν εισιτήρια.

Οι μαθητές του 7ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών υποδέχτηκαν μαζί με τους καθηγητές τους το πρωί της Παρασκευής τον Αρχηγό του Αχαρναϊκού Στάθη Μωυσιάδη και τους Αλέξη Χριστόπουλο, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Θανάση Παπατόλιο που συνοδεύονταν από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου κ. Στάθη Τοπαλίδη.

Η δράση στόχο έχει τη μαθητική κοινότητα των Αχαρνών που είναι από τις πολυπληθέστερες της Αττικής, να έρθει κοντά στην ομάδα, αλλά και γενικότερα ο αθλητισμός και γιατί όχι και ο πρωταθλητισμός να μπει στην ζωή τους. Ο Αρχηγός Στάθης Μωυσιάδης κατά τον χαιρετισμό του τόνισε στους μαθητές πως στόχος κάθε παιδιού ειδικά στην κρίσιμη ηλικία της εφηβείας δεν πρέπει να είναι να ακολουθούν τον όχλο, αλλά να ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους και να προχωρούν μόνοι τους ώστε να τα εξελίξουν. «Ασχοληθείτε ενεργά με τον αθλητισμό, είναι σίγουρο πως μέσα απ’ αυτόν θα γλυτώσετε από δράσεις που μόνο κακό θα σας κάνουν. Δεν σας προτρέπω να ακολουθήσετε τα δικά μας βήματα, δηλαδή να γίνετε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (εκτός και αν το επιθυμείτε οι ίδιοι) σας προτρέπω όμως να μην ακολουθείτε τον όχλο, να ανακαλύψετε τα δικά σας ταλέντα και να τα εξελίξετε.

Ο Μωυσιάδης ωστόσο στάθηκε και στην βία στα γήπεδα: «Ο όχλος δεν κάνει καλό και αυτό ειδικά εμείς οι ποδοσφαιριστές το ζούμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Όταν παρακολουθείτε την αγαπημένη σας ομάδα μην παρασύρεστε από τον όχλο που σκόπιμα θα βρίσει ή ακόμη και θα προκαλέσει αναταραχές κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Έναν αγώνα ποδοσφαίρου πρέπει να τον αντιμετωπίζετε σαν μια γιορτή, όχι σαν πόλεμο. Γι’ αυτό αντί να αποδοκιμάζετε τους παίκτες της ομάδας σας στηρίξτε τους με κάθε τρόπο».

Ο Αντιδήμαρχος κ. Τοπαλίδης από την μεριά του επεσήμανε πως όλη η μαθητική κοινότητα των Αχαρνών πρέπει να συνειδητοποιήσει πως στην πόλη της βρίσκεται μια μεγάλη ομάδα που πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι. «Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ μας βρίσκεται στην Β’ Εθνική, είναι ομάδα της πόλης μας, με παίκτες στην πλειοψηφία τους από την πόλη μας. Πρέπει κάθε Κυριακή να στηρίζουμε τις προσπάθειές τους, τούς το οφείλουμε, αφού μας έχουν κάνει και συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους σε όλη την Ελλάδα!»

Επόμενος αγώνας για τον Αχαρναϊκό είναι την Κυριακή 8/11/2015 στις 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο των Αχαρνών απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας στα πλαίσια της 7ης Αγωνιστικής».

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep