«Ζούμε με δανεικά...»

Επεισοδιακή η προπόνηση της Λαμίας και επεισόδιο Βαζάκα με Τριανταφυλλάκο, Καλαϊτζίδη.

Η πρόθεση του Γιώργου Βαζάκα για εκκαθαρίσεις είναι γνωστή εδώ και ημέρες. Εξάλλου, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποφάσισε να αναθεωρήσει τους στόχους της Λαμίας και έτσι το ρόστερ θα συρρικνωθεί. Τα νεύρα, λοιπόν, είναι... τεντωμένα στην ομάδα της Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα η προπόνηση της Τετάρτης (04/11) να είναι επεισοδιακή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews.gr, ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος αντέδρασε στον τρόπο που μιλούσε ο Γιώργος Βαζάκας και του είπε: «Δεν είναι τρόπος αυτός που μας μιλάς». Ακολούθησε επεισόδιο, με τον τεχνικό των «κυανόλευκων» να τον διώχνει από την προπόνηση. Λίγο μετά, όμως υπήρξαν αντιδράσεις και από άλλους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών ο Καλλέργης φέρεται να είπε ότι «Ζούμε με δανεικά», αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα. Όλα αυτά έγιναν παρουσία του μέλους της διοίκησης, Σάκη Τσικνή, ο οποίος τους ζήτησε να πάνε στα γραφεία και να λύσουν τα συμβόλαιά τους!

Από την προπόνηση έφυγε και ο Καλαϊτζίδης έπειτα από διάλογο που είχε με τον Βαζάκα, οπότε και αυτός θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Φυσικά, οι αποδεσμεύσεις θα συνεχιστούν με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως τώρα, αλλά και με έναν που έχει «βαρύ» συμβόλαιο. Ήδη έχει ενημερωθεί από την Τρίτη (03/11) να λύσει το συμβόλαιό του ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Γκίνης, ενώ με απόφαση της διοίκησης θα αποτελέσει παρελθόν και ο Δημήτρης Τόσκας.

Last modified onΤετάρτη, 04 Νοέμβριος 2015 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep