«Διπλά κερδισμένοι»

Η αντίδραση μετά το γκολ των Τρικάλων και η προσέλευση του κόσμου τα μεγάλα κέρδη της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Την πρώτη της νίκη σε βάρος των Τρικάλων έπειτα από εννέα χρόνια πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Και τα κέρδη για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν πολλά. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έβγαλε πάθος και «κλειδί» για την επικράτηση ήταν η άμεση αντίδραση στο γκολ που δέχτηκε. Εκτός αυτού, όμως «ζέστανε» τους οπαδούς. Μετά από χρόνια στην Αναγέννηση είδαν το γήπεδο να γεμίζει και όπως τόνιζαν στην ΠΑΕ: «Τόσο μεγάλη προσέλευση είχε να σημειωθεί από τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ».

Το ευχάριστο είναι ότι δεν συνέβη το παραμικρό, με τους φίλους της ομάδας της Καρδίτσας να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά και τον ΑΟΤ να ευχαριστεί για τη φιλοξενία. Μάλιστα, τα «Καναρίνια» περιμένουν ότι έπειτα από αυτό το τρίποντο θα «ζεσταθεί» ο κόσμος και θα είναι πιο δυναμικά στο πλευρό τους.

Την Τρίτη (03/11) ξεκινά η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (07/11) με τον Πανσερραϊκό. Προβλήματα τραυματισμών δεν προέκυψαν, ενώ το αργότερο την Πέμπτη (05/11) ο Κοντός θα βγάλει τα ράμματα.

«Αθλητική γιορτή»

Τους οπαδούς συνεχάρη και η ΠΑΕ για την άψογη συμπεριφορά τους και ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και δημοσίως το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας για την σπουδαία παρουσία και μεγάλη νίκη που έδωσε χαρά και αίσθημα ανάτασης σε δύσκολες εποχές σε χιλιάδες Καρδιτσιώτες στο ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι.

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για την μαζική, καταπληκτική και απόλυτα αθλητική παρουσία τους. Απέδειξαν σε όλη την Ελλάδα πως η Αναγέννηση είναι από τις μαζικότερες και πιο αγαπητές από τον κόσμο τους ομάδα.
Η συμβολή τους στην μεγάλη νίκη αλλά κυρίως στο να διεξαχθεί ένα παιχνίδι με υπέροχη αθλητική ατμόσφαιρα ήταν καθοριστική.

Ακόμη ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Σταδίου, τους αστυνομικούς τους «σεκιούριτι» και όλους τους εμπλεκόμενους με την τέλεση του αγώνα για την άψογη και διακριτική παρουσία τους που συνετέλεσε ώστε ο σπουδαίος αυτός αγώνας να εξελιχθεί σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή. Η αποστολή του καθ' όλα σεβαστού αντιπάλου φιλοξενήθηκε άψογα και για μας αυτό είναι κάτι το αυτονόητο.

Η Αναγέννηση με το ίδιο πνεύμα, δίχως αλαζονεία και υπεροψία, πιστή στη φιλοσοφία που χαράχθηκε από το 2011 θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα την πορεία της... Καλούμε όλο τον κόσμο ν' αγκαλιάσει με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη αυτή την προσπάθεια...».

Last modified onΤρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep