«Δεν ήρθαμε ποτέ στην Καλλιθέα»

Ο Θωμάς Γράφας υποστήριξε πως ο ΑΟ Χανιά δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο για τον αγώνα με την Καλλιθέα. Ο Θωμάς Γράφας υποστήριξε πως ο ΑΟ Χανιά δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο για τον αγώνα με την Καλλιθέα.

Ο Θωμάς Γράφας μίλησε για την έλλειψη συγκέντρωσης που είχε ο ΑΟ Χανιά και δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο απέναντι στην Καλλιθέα.

«Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Νομίζω ότι εμείς δεν ήρθαμε ποτέ να παίξουμε στην Καλλιθέα. Η εικόνα μας ήταν αποκαρδιωτική και πήραμε ακριβώς αυτό που μας άξιζε. Το παιχνίδι για εμάς τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο, διότι αν βρεθείς με 2-0 στην πλάτη δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον με τέτοια εικόνα»

Αποκαρδιωτική χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας των Χανίων ο Θωμάς Γράφας. Και δήλωσε μετά την ήττα (2-0) από την Καλλιθέα:

«Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Νομίζω ότι εμείς δεν ήρθαμε ποτέ να παίξουμε στην Καλλιθέα. Η εικόνα μας ήταν αποκαρδιωτική και πήραμε ακριβώς αυτό που μας άξιζε. Το παιχνίδι για εμάς τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο, διότι αν βρεθείς με 2-0 στην πλάτη δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον με τέτοια εικόνα».

Τι έφταιξε και η ομάδα δεν ήταν στο γήπεδο σήμερα;

«Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αντιμετωπίζεις προβλήματα. Εμείς σήμερα μόνο συγκεντρωμένοι δεν ήμασταν στο γήπεδο. Αυτό ήταν το πρόβλημα».  

Last modified onΔευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep