Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Σχέση χρέους... με Ερασιτεχνική

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Κώστας Πηλαδάκης στην Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής που έγινε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2012 ΠΗΓΗ: e-ael.gr Ο Κώστας Πηλαδάκης στην Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής που έγινε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Ανδρέας Λιόντος με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Ελευθερία" διέψευσε την ύπαρξη ανακοίνωσης που βέβαια δεν ήταν ανακοίνωση, αλλά ο απολογισμός της Γενικής Συνέλευσης που έγινε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2012 με την παρουσία του Κώστα Πηλαδάκη που έκανε και την εγγραφή του. 

Η καθυστέρηση της καταβολής της δωρεάς 3,4 εκατ. Ευρώ έχει δημιουργήσει πρόβλημα και εξετάζουν την παραχώρηση του προπονητικού των Δένδρων στην Ερασιτεχνική σε τιμή διπλάσια από την αντικειμενική του αξία (500.000 έως 550.000 ευρώ)

Η έκτακτη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ που έγινε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2012 δημιούργησε θόρυβο στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά απέδειξε πως και οι δύο πλευρές αναζητούν λύσεις για μπει τέλος στις σχέσεις "χρέους" που υπάρχουν ανάμεσα τους. Η παρουσία του Κώστας Πηλαδάκη στη Γενική Συνέλευση και η εγγραφή του ήταν μια γέφυρα. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν τα 3,4 εκατομμύρια Ευρώ που έκανε δωρεά στον Ερασιτέχνη η «Γήπεδο ΑΕΛ Α.Ε.» ως αντάλλαγμα για την απώλεια εσόδων για 20 χρόνια από το ποσοστό 10% που έχει δικαίωμα επί των εισιτηρίων και των διαφημιστικών πινακίδων.

Αν δεν προχωρήσει η λύση της ανταλλαγής και η παρακράτηση των 2/3 της οφειλόμενης ετήσιας δόσης της «Γήπεδο ΑΕΛ ΑΕ» θα συγκληθεί νέα έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη στις αρχές Μαρτίου 2012 για να καθορίσει τον τρόπο που θα κινηθεί στη συνέχεια.


Η καθυστέρηση της καταβολής της δωρεάς προς τον Ερασιτέχνη έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην λειτουργία του και για αυτό το λόγο, όπως είναι φανερό ψάχνουν να βρουν λύσεις που δεν έχουν να κάνουν με «ρευστό». Η πρόταση για την παραχώρηση του προπονητικού των Δένδρων σε τιμή διπλάσια από την αντικειμενική του αξία (500.000 έως 550.000 ευρώ) είναι μια λύση, ενώ αποφασίστηκε και ο διακανονισμός της οφειλής με την αποπληρωμή να γίνεται μέσω παρακράτησης των 2/3 της οφειλόμενης ετήσια δόσης από τη «Γήπεδο ΑΕΛ ΑΕ».
Αν αυτές οι δύο λύσεις δεν προχωρήσουν και δεν πραγματοποιηθούν όσα αποφασίστηκαν θα συγκληθεί νέα έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη στις αρχές Μαρτίου 2012 για να καθορίσει τον τρόπο που θα κινηθεί στη συνέχεια.
Το θέμα της γενικής συνέλευσης ήρθε πάλι στην επιφάνεια λόγω της παρερμήνευσης για την έκδοση ανακοίνωσης. Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, όπως είναι υποχρεωμένη η διοίκηση του Ερασιτέχνη κοινοποίησε τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Αυτό θεωρήθηκε ανακοίνωση και ξεκίνησε μια συζήτηση για το αν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Ανδρέας Λιόντος με τις δηλώσεις του στην «Ελευθερία», αντί να τελειώσει το θέμα ρίχνει περισσότερο λάδι στην φωτιά αναφέροντας πως δεν ξέρει τίποτε για ανακοίνωση και έτσι αφήνει υπόνοιες για τάσεις μέσα στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

«Με απορία διάβασα ανακοίνωση που στάλθηκε στον τύπο ότι ήταν από την ερασιτεχνική ΑΕΛ και η οποία αναφέρει, πράγματα που δεν ισχύουν, ενώ δεν είχαν λάβει γνώση γι’ αυτή και δεν υπήρχε υπογραφή ούτε δικιά μου, ούτε του γραμματέα. Θεωρώ λάθος όποιου έστειλε τέτοια ανακοίνωση διότι δεν υπήρχε επίσημη θέση του διοικητικού συμβουλίου και χωρίς να ενημερωθώ προσωπικά. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο στάλθηκε και αναφέρονται τέτοια πράγματα που δεν ισχύουν».

Last modified onΠέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2012 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep