«Εστίασα στην ψυχολογία»

Ο Γιώργος Μαραντάς αρνήθηκε ότι ο Παναιγιάλειος ήταν άτυχος.

«Είμαι δύο μέρες στην ομάδα και αυτό που μπορούσα να κάνω ήταν να εστιάσω στην ψυχολογία. Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές ατομικά και ομαδικά και νομίζω ότι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι ότι η ομάδα αντέδρασε πολύ σωστά σε αυτό τον τομέα. Αμυντικά πήγαμε αρκετά καλά»

Με ισοπαλία συνόδευσε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναιγιαλείου ο Γιώργος Μαραντάς. Μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα μίλησε για τις αδυναμίες που εντόπισε, συνεχάρη τους παίκτες του και υπογράμμισε ότι στόχος δεν είναι κανένας άλλος παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι δύο μέρες στην ομάδα και αυτό που μπορούσα να κάνω ήταν να εστιάσω στην ψυχολογία. Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές ατομικά και ομαδικά και νομίζω ότι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι ότι η ομάδα αντέδρασε πολύ σωστά σε αυτό τον τομέα. Αμυντικά πήγαμε αρκετά καλά. Κινδυνεύσαμε από κάποια φάουλ, όμως ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές σε καλή μέρα όσον αφορά στην αμυντική τους λειτουργία. Το μόνο πρόβλημα ήταν οι αποστάσεις όταν η μπάλα πήγαινε μπροστά, όμως και αυτό διορθώθηκε. Είδα πάθος από όλους και κάλυψαν όσες αδυναμίες υπήρχαν στο αμυντικό κομμάτι.

Επιθετικά έχουμε κάποιους που έχουν καλή ποιότητα. Ο Ζουνίνιο ήταν αρκετά καλός και βοήθησε, ο Πέριτς, ο Μπούνας, ο Μίλιτς, ο Σκαρτσίλας, όπως και οι πλάγιοι μπακ χωρίς να αφαιρώ, τους άλλους αμυντικούς όπως τον Φωτιά και τον Ιωάννου και τον Σπίνουλα με τον Σταμογιάννο. Παίξαμε σαν ομάδα, ακόμα και οι αλλαγές με πιο κλασικό δείγμα τον Παπουτσή που έπαιξε πέντε λεπτά, αλλά έπαιξε με πάθος και λίγο ακόμα θα πετύχαινε και το γκολ.

«Είχαμε θέληση. Δεν κοιτάξαμε ποιος ήταν ο αντίπαλος. Σίγουρα υπήρχε σεβασμός, αλλά δεν υπήρχε κάτι άλλο παρά μόνο η νίκη. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες και μου άρεσε που οι παίκτες μου ήταν στενοχωρημένοι που δεν κέρδισαν τον αγώνα».

Είχαμε θέληση. Δεν κοιτάξαμε ποιος ήταν ο αντίπαλος. Σίγουρα υπήρχε σεβασμός, αλλά δεν υπήρχε κάτι άλλο παρά μόνο η νίκη. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες και μου άρεσε που οι παίκτες μου ήταν στενοχωρημένοι που δεν κέρδισαν τον αγώνα. Θα δουλέψουμε και θα κοιτάξουμε να γίνουμε κάθε μέρα και καλύτεροι. Εύχομαι στον Απόλλωνα να πετύχει τον στόχο. Ο δικός μας είναι μόνο το επόμενο ματς. Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία. Κακώς θεωρώ ότι βρισκόμαστε εκεί».

Σε ερώτηση για τη βελτίωση της εικόνας:
«Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι. Το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω με τους συνεργάτες μου. Συνεργάτες μου είναι και οι ποδοσφαιριστές. Τους εμπιστεύομαι, με εμπιστεύονται και γίνεται αυτή η αλλαγή. Κάθε μέρα θα γινόμαστε και καλύτεροι».

Για το αν νιώθει άτυχος:
«Ποτέ. Δεν υπάρχει ατυχία στο ποδόσφαιρο. Και ο αντίπαλος ποδόσφαιρο παίζει. Και μιλάμε για έναν αντίπαλο με τεράστια ποιότητα. Δουλεύω, ώστε αν υπάρχει μία πιθανότητα να κερδίσουμε να την εκμεταλλευτούμε».

Σχετικά με τι θα προσπαθήσει να βελτιώσει:
«Η ομάδα δεν είχε κοντά τις γραμμές όταν προωθούσαμε τη μπάλα μπροστά. Θα βελτιώσουμε και την κυκλοφορία μας. Αυτά τα δύο είναι προτεραιότητα».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep