Εκτός ο Εμέκα

Ο 25χρονος Νιγηριανός δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Γκόγκιτς για το ματς του Αχαρναϊκού με τον Αγροτικό Αστέρα – Στο τεχνικό τιμ ο Αρναούτης

Μπορεί ο Άντονι Εμέκα να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά ο Σίνισα Γκόγκιτς επέλεξε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι του Αχαρναϊκού με τον Αγροτικό Αστέρα. Η αναμέτρηση διεξάγεται την Κυριακή (1/11) και μια ημέρα πριν η ομάδα του Μενιδίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον Γκόγκιτς πέραν του 25χρονου Νιγηριανού μέσου να αφήνει εκτός αποστολής και τους Ψύχο, Τέιλορ, Αναστασίου, Χίο, Κολονέρο, Μαρούδα.

Αναλυτικά οι 20 «εκλεκτοί» του έμπειρου τεχνικού είναι οι εξής: Παγούδης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Αθανασίου, Ταμπάκης, Παπαδόπουλος, Ματσούκας, Καλογερόπουλος, Φιγκέιρα, Χριστόπουλος, Σιάννης, Ομπράντοβιτς, Παπατόλιος, Μπαμπανιώτης, Ιωαννίδης, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Μαρής.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε αλλαγή σε ό,τι αφορά την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Την θέση του Σωτήρη Θεοδώρου ως βοηθού προπονητή αναλαμβάνει πλέον ο Δημήτρης Αρναούτης. Αναλυτικά η σχετική αναφέρει: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Δημήτρη Αρναούτη που αναλαμβάνει χρέη Βοηθού Προπονητή στην θέση του Σωτήρη Θεοδώρου. Ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Σταμούλης εκ μέρους της Διοίκησης ευχαριστεί θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία τον κ. Θεοδώρου και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep