«Υπάρχει ταλέντο στο Αίγιο»

Ο Ανδρέας Φουσέκης μίλησε για το υλικό που έχει ο Παναιγιάλειος και τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να βρει το δρόμο του. Ο Ανδρέας Φουσέκης μίλησε για το υλικό που έχει ο Παναιγιάλειος και τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να βρει το δρόμο του.

Ο Ανδρέας Φουσέκης μίλησε για τα περιθώρια βελτίωσης και τόνισε πως χρειάζεται ένα αποτέλεσμα για να βγάλει τις δυνατότητες του ο Παναιγιάλειος στο γήπεδο.

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Αιγίου στάθηκε ο υπηρεσιακός προπονητής Ανδρέας Φουσέκης, ο οποίος υποστήριξε πως θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα στο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά.

«Σίγουρα στην αρχή δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Είχαμε ένα δύσκολο πρώτο τέταρτο και ο Απόλλων μας άσκησε μεγάλη πίεση. Είναι δίκαιο το γκολ που πέτυχε, έστω αν είναι και τυχερό. Στη συνέχεια πιστέψαμε στις δυνάμεις μας, γιατί αυτή η ομάδα έχει πραγματικά πολύ ταλέντο»

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα στην αρχή δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Είχαμε ένα δύσκολο πρώτο τέταρτο και ο Απόλλων μας άσκησε μεγάλη πίεση. Είναι δίκαιο το γκολ που πέτυχε, έστω αν είναι και τυχερό. Στη συνέχεια πιστέψαμε στις δυνάμεις μας, γιατί αυτή η ομάδα έχει πραγματικά πολύ ταλέντο. Βγήκαμε μπροστά, ζητήσαμε πράγματα από το παιχνίδι και ήρθε η ισοφάριση. Είπαμε με τα παιδιά πως όταν ζητάμε πράγματα μπορούμε να τα πάρουμε και το αποδείξαμε, αφού από το 20ο λεπτό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήμασταν η ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο. Στο ημίχρονο είπαμε πως ο Απόλλων θα μπει πάλι με πίεση στο πρώτο τέταρτο και αν καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτή την πίεση θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε από το παιχνίδι κάτι. Δυστυχώς φάγαμε ένα γκολ από πλάγιο και αυτό μας πήγε πίσω πολύ.

Προσπαθήσαμε να μπούμε πάλι στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε και είχαμε δύο αποβολές που δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου, ειδικά την δεύτερη. Νομίζω πως η ομάδα έχει πολύ μέλλον μπροστά της, είναι καλή ομάδα και πρέπει να την στηρίξουμε όλοι. Πιστεύω όλα αυτά τα παιδιά σήμερα έβγαλαν ψυχή και όπως είπα είναι καλοί παίκτες που θέλουν λίγη στήριξη και καλό αποτέλεσμα ώστε να πάρουμε λίγο πάνω μας. Συνεχίζουμε, πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου αυτό τον κόσμο που μας στήριξε σήμερα και είναι συγκλονιστικός».

«Αυτό που μπορεί να αλλάξει ο Παναιγιάλειος για το ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα είναι η εικόνα του, η ψυχολογία του και να είναι ακόμη πιο δυνατός. Είναι μεγάλη ομάδα και θα παίξει για τη νίκη την Κυριακή, όπως παίξαμε και σήμερα»

Τόσο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όσο και σε αυτό με τον Απόλλωνα υπήρξαν παράπονα για την διαιτησία.

«Θεωρώ πως και στα δύο παιχνίδια η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Η διαιτησία μπορεί να έκανε κάποια λάθη, αλλά δεν έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι. Μπορεί να μας ισοφάρισαν στην Κρήτη, αλλά η εικόνα της ομάδας δεν σου επέτρεπε να διαμαρτυρηθείς για κάτι τέτοιο. Σίγουρα είναι οφσάιντ, σίγουρα σε μια ομάδα που δεν παίζει καλά δεν πρέπει να δεχθεί την ισοφάριση έτσι. Υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία, αλλά αυτά είναι θέματα της διοίκησης και αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι η προπόνηση μας και να γινόμαστε καλύτεροι».

Τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγες ημέρες στην εικόνα των δύο ομάδων, αφού παίζουν μεταξύ τους, αλλά στο Αίγιο αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα;

«Πολλά δεν μπορούν να αλλάξουν, είτε έρθει ο προπονητής ο καινούργιος, είτε δεν προλάβει να έρθει μέχρι αυτό το ματς. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δείξουμε το ταλέντο μας. Υπάρχουν δύο νέα παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά βασικοί στην επαγγελματική τους καριέρα και είναι και άλλα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν και δεν τα έχετε δει»

«Αυτό που μπορεί να αλλάξει ο Παναιγιάλειος είναι η εικόνα του, η ψυχολογία του και να είναι ακόμη πιο δυνατός. Να βελτιώσει πολλά πράγματα μέσα σε αυτές τις ημέρες δεν μπορεί, αλλά πιστεύω πως ένα βήμα έγινε και όπως έχω πει και στα παιδιά, ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλη ομάδα και θα παίξει για τη νίκη την Κυριακή, όπως παίξαμε και σήμερα.

Πολλά δεν μπορούν να αλλάξουν, είτε έρθει ο προπονητής ο καινούργιος, είτε δεν προλάβει να έρθει μέχρι αυτό το ματς. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δείξουμε το ταλέντο μας. Υπάρχουν δύο νέα παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά βασικοί στην επαγγελματική τους καριέρα και είναι και άλλα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν και δεν τα έχετε δει».  

Last modified onΤετάρτη, 28 Οκτώβριος 2015 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep