Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όνειρό μου η άνοδος με την Καλλονή»

Ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης μίλησε για το πρωτάθλημα, για τους παίκτες του και το που μπορεί να φτάσει η Καλλονή.

«Με τους παίκτες που έχω στο ρόστερ θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα καλύτερα… Για μένα παίζει ρόλο σε μια ομάδα η ιστορία αλλά και ο συνδυασμός έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών» είπε αρχικά στην ιστοσελίδα apollon1891.gr ο Λούτσι και αναφέρθηκε στη φετινή Football League: «Σίγουρα δύσκολο πρωτάθλημα... Υπάρχουν ομάδες στη Β’ Εθνική οι οποίες είναι ασφαλώς πιο έμπειρες από εμάς… Αναφέρομαι στον Πανσερραϊκό, στη Βέροια, στον Πανθρακικό και στη Λάρισα, ασχέτως αν δεν είναι σε καλή κατάσταση, οι οποίες είναι πιο έμπειρες από την Καλλονή στην υπόθεση άνοδος… Βέβαια, υπάρχει και η μεγάλη έκπληξη, ο Πλατανιάς».

 

Για το πως βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος σχολίασε: «Ο πρώτος γύρος έφυγε. Οφείλουμε να μπούμε πιο δυνατά στο β’ γύρο του πρωταθλήματος. Όλα, όμως, θα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα. Ως Λούτσι και ως προπονητής φυσικά και θα ήθελα η ομάδα να ανέβει, αυτό είναι το όνειρό μου. Ασφαλώς και με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και οι νίκες. Η Καλλονή έχει καλή οργάνωση και δομή ως ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Από εκεί και πέρα, όλα θα φανούν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά εννοείται πως όλοι δουλεύουμε και θέλουμε να βγούμε».

 

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης (21/2) περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με τον γυμναστή Παντελή Παντελόπουλο, ενώ το μεσημέρι οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν προπόνηση στην Αγία Μαρίνα. Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος συμμετέχει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα και κατά τα φαινόμενα θα υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Την Τετάρτη (22/2) έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 12.00 στο «Κ. Κεντέρης» στην Καλλονή.

Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουάριος 2012 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep