«Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο»

Ικανοποίηση στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την προσπάθεια του δευτέρου 45λεπτου στο ματς με την Κέρκυρα – Αγωνία για την κατάσταση των Δημόπουλου, Τζάνη και Στάμου

Μπορεί η Αναγέννηση Καρδίτσας να έφυγε ηττημένη από την Κέρκυρα με 2-0 αλλά οι Θεσσαλοί μπορούν να κρατήσουν στα θετικά την αντίδραση της ομάδας παρόλο που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Η προσπάθεια των παικτών κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο αν και η Κέρκυρα προηγούνταν με 2-0 συγκαταλέγεται στα θετικά στοιχεία, ενώ αν η φάση του 55ου λεπτού με το δοκάρι του Ακασού είχε άλλη κατάληξη, το ματς ενδεχομένως να έπαιρνε άλλη τροπή.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, το βλέμμα στρέφεται πλέον στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό για την 5η αγωνιστική. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης περιμένει τις εξετάσεις του Δημόπουλου, που έχει πρόβλημα στον προσαγωγό, προκειμένου να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει. Επίσης, ο Τζάνης που προέρχεται από αρθροσκόπηση προπονείται κανονικά αλλά χρειάζεται ακόμα κάποιες προπονήσεις για να είναι έτοιμος 100%, ενώ ο Στάμος επανέρχεται κι εκείνος με τη σειρά του σταδιακά σε φουλ ρυθμούς.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep