«Δικαιωθήκαμε εν μέρει»

Ικανοποίηση στον Αχαρναϊκό για την απόσυρση της ποινής της έδρας αλλά δυσαρέσκεια για το ύψος του προστίμου αν και μειωμένο

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στις τάξεις του Αχαρναϊκού μετά την γνωστοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Μενιδίου είναι μεν ικανοποιημένοι για το γεγονός πως η ποινή της έδρας αποσύρθηκε αλλά εκφράζουν, μέσω του Χαράλαμπου Σταμούλη, τη δυσαρέσκειά τους για το ύψος του προστίμου που μειώθηκε στις 6.000 ευρώ από τις 9.750 ευρώ που ήταν η αρχική ποινή.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, όπου αναφέρει: «Η απόφαση της ΕΠΟ μας δικαιώνει εν μέρει καθώς δεν στερεί στην ομάδα μας το δικαίωμα να παίξει μπροστά στους φιλάθλους της. Ωστόσο, παρότι το ποσό του προστίμου μειώθηκε κατά 3.750 ευρώ θεωρούμε πως είναι υπέρογκο για μια ομάδα της Football League και ιδιαιτέρως σε μία τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά ολόκληρη η Ελλάδα. Παρόλαυτα εμείς συνεχίζουμε ζητώντας από τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρών την Δευτέρα στις 16:00, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Από εδώ και στο εξής θα είμαστε όσο πιο προσεκτικοί γίνεται για να μην κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ξανά παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις».

Last modified onΤρίτη, 10 Μάιος 2016 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep