«Στόχος μας η σωτηρία»

Φυσιολογικό αποτέλεσμα για το ματς με τον Κισσαμικό χαρακτήρισε την ισοπαλία ο τεχνικός της Ζακύνθου, Χαλίντ Κάραμα

Καλύτερη απόδοση είχε η Ζάκυνθος στο δεύτερο 45λεπτο του ισόπαλου (0-0) αγώνα με τον Κισσαμικό σύμφωνα με τον Χαλίντ Κάραμα. Ο τεχνικός των Επτανήσιων δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην κατηγορία. «Στο πρώτο ημίχρονο ο Πολίτης έκανε μια σωτήρια επέμβαση κι εμείς είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα. Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η ισοπαλία είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο στόχος μας είναι η σωτηρία» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχουμε παίξει ως τώρα 3 ματς, με Απόλλωνα, Ολυμπιακό Βόλου και Κισσαμικό και κανένας διαιτητής δεν ήταν με το μέρος μας. Ωστόσο δεν είναι η δουλειά μου να μιλάω για τους διαιτητές. Πιστεύω έπρεπε να έχουμε περισσότερο χρόνο καθυστερήσεων, γιατί δυο φορές ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού τραυματίστηκε. Θα μπορούσαμε να παίξουμε 6-7 λεπτά παραπάνω».

Εκ μέρους των παικτών το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Κώστας Κυριακίδης, τονίζοντας: «Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι ήταν πιο δύσκολο ματς σε σχέση με αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο αν παίζαμε με τη μπάλα κάτω πιστεύω πως θα ήμασταν νικητές, αλλά δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη μου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep