«Δεν θα είμαστε εύκολη λεία»

Ο Θανάσης Δημόπουλος μίλησε για την ποιότητα της Κέρκυρας και στάθηκε και στο ότι ο διαιτητής δεν έδειξε κόκκινη στον Καραγιαννίδη.

 Την διαπίστωση πως η Ελευσίνα δεν θα είναι εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Δημόπουλος, μετά την εντός εδρας ήττα (1-3) από την Κέρκυρα. Το flnews.gr έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του.

«Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα για τη νίκη. Απέδειξε πως είναι μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Εμείς πληρώσαμε την αδράνειά μας σε δύο στημένες φάσεις και δεχθήκαμε τα γκολ που μας έφεραν πίσω στο σκορ. Το γρήγορο 2-0 μας επηρέασε και είναι φυσικό επειδή είμαστε μια νέα ομάδα. Δεν θα μας περιμένει κανείς βέβαια να βελτιωθούμε και θα πρέπει να ψάξουμε μια νίκη ψυχολογίας ώστε να βρούμε το δρόμο μας και να βγάλουν τα παιδιά στο γήπεδο τον καλύτερό τους εαυτό. Το σίγουρο είναι πως δεν θα είμαστε εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο» ανέφερε.

Στάθηκε και στην φάση του 54ου λεπτού, οπότε ο Μπλάνκο έφυγε στην αντεπίθεση και δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Καραγιαννίδη λίγο έξω από την περιοχή. Ο διαιτητής σε εκείνο το σημείο δεν έδειξε ούτε φάουλ, κάτι που οι άνθρωποι της ομάδας της Ελευσίνας απέδωσαν στο ότι μετά θα ήταν υποχρεωμένος να δείξει και την κόκκινη κάρτα.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 22:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep