Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

"ΑΕΛ για Super League"

Ο Δημήτρης Ζέτος τόνισε πως η ΑΕΛ πρέπει να αγωνίζεται στην Super League Ο Δημήτρης Ζέτος τόνισε πως η ΑΕΛ πρέπει να αγωνίζεται στην Super League

 

Ο Δημήτρης Ζέτος τόνισε πως το γήπεδο και ο κόσμος της Λάρισας ανήκουν στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας.

Ο Δημήτρης Ζέτος μίλησε για ακόμη μια φορά για λογαριασμό του τεχνικού επιτελείου του Θρασύβουλου. Χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα αβέβαιο και τόνισε πως μπορεί να διακοπεί πάλι, ενώ παραδέχθηκε πως οι στόχοι του Θρασύβουλου με την ΑΕΛ είναι εντελώς αντίθετοι.

"Υπάρχει ένα πολύπαθο πρωτάθλημα αυτή την περίοδο. Μπήκαμε πάλι στο γήπεδο έπειτα από διακοπή τριώ εβδομάδων και μπορεί να υπάρξει και δεύτερη διακοπή μετά από αυτή που ήδη έγινε.Όταν ήρθαμε εδώ ξέραμε τι ομάδα είναι η ΑΕΛ και ποιος είναι ο στόχος της. Εμείς επιδιώκουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και η ΑΕΛ επιδιώκει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Σήμερα ήρθαμε με στόχο να διεκδικήσουμε ότι μας αντιστοιχούσε αγωνιστικά, όμως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δε μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Εύχομαι η ΑΕΛ να ανέλθει στην Α εθνική γιατί εκεί της αξίζει να βρίσκεται με τέτοιο κόσμο και ένα γήπεδο σαν αυτό»

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Κασμερίδης που τόνισε: 

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ιστορική ομάδα σε μία δυνατή έδρα. Συγχαρητήρια για το κόσμημα που διαθέτετε, είναι από τα καλύτερα στη χώρα μας. Εμείς ερχόμενοι στη Λάρισα θέλαμε να μπλοκάρουμε τους αντιπάλους μας για να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, κλείνοντας τους διαδρόμους με στόχο να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Δυστυχώς όμως δεχθήκαμε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και χάσαμε το παιχνίδι. Για μας ο στόχος παραμένει η παραμονή και γι’ αυτήν θα παλέψουμε και εύχομαι καλή επιτυχία στον στόχο της ΑΕΛ».

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep