Στην Καρδίτσα ο Διαμαντόπουλος

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Αναγέννηση – Προσφορά για τους παίκτες των τοπικών ομάδων

Την εμπειρία και τις γνώσεις του Σταύρου Διαμαντόπουλου θέλουν να «εκμεταλλευτούν» στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Όπως έκανε γνωστό κι επίσημα η διοίκηση της ομάδας ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Επίσης, στο πλαίσιο του «ανοίγματος» της ΑΣΑ στο νομό Καρδίτσας, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ γνωστοποίησαν πως διατίθενται εισιτήρια διαρκείας σε μειωμένες τιμές για τους παίκτες των τοπικών σωματείων.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η διοίκηση της  ΠΑΕ Αναγέννησης στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει να διαδώσει ακόμη περισσότερο την ιδέα του συλλόγου αλλά και να ανοιχτεί σε όλο το νομό Καρδίτσας γνωστοποιεί ότι θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε όλους τους ποδοσφαιριστές των τοπικών ερασιτεχνικών ομάδων του Νομού στην τιμή των 50 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ομάδας μας και στο τηλέφωνο 2441070174 για να πληροφορηθούν τις προϋποθέσεις και να παραλάβουν τις ειδικές κάρτες διαρκείας. Επίσης η διοίκηση γνωστοποιεί στο φίλαθλο κόσμο ότι προσελήφθη και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας ο προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος στη θέση του τεχνικού διευθυντή - συμβούλου του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep