Ήττα στο φιλικό, αμφίβολος ο Νίκιτς

Με 2-1 ηττήθηκε από τον Ζακυνθιακό στο «τεστ» η Ζάκυνθος, με τον Καραμαλίκη να σκοράρει – Μικρής μορφής κάκωση ο 32χρονος άσος

Με αγωνία θα περιμένει τις επόμενες ημέρες να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Μπράνισλαβ Νίκιτς ο τεχνικός της Ζακύνθου, Χαλίντ Κάραμα. Ο 32χρονος άσος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έγιναν γνωστά το απόγευμα της Τρίτης (6/10). Συγκεκριμένα, πρόκειται για μικρής μορφής κάκωση που έχει προκαλέσει οίδημα το οποίο όμως ήδη έχει υποχωρήσει. Όμως η συμμετοχή του στο επικείμενο εντός έδρας ματς με τον Κισσαμικό θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες από το κατά πόσο θα επιστρέψει έγκαιρα σε φουλ ρυθμούς.

Τέλος, χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου έδωσε ο Χαλίντ Κάραμα στο φιλικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με αντίπαλο τον Ζακυνθιακό. Το σκορ, που σε αυτά τα ματς περνάει φυσικά σε δεύτερη μοίρα ανέδειξε νικητή τον Ζακυνθιακό με 2-1, με τον Καραμαλίκη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της Ζακύνθου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep