«Κλειδί η έδρα» (video)

Το αφιέρωμα του ΟΤΕ TV στον Πανελευσινιακό.

Για το χτίσιμο του νέου Πανελευσινιακού και τον στόχο του στο πρωτάθλημα της Football League μίλησαν στον ΟΤΕ TV ο τεχνικός, Θανάσης Δημόπουλος και οι ποδοσφαιριστές, Νίκος Γκεμίσης, Θοδωρής Λίτσος, Νίκολας Βιγιαφάνε. Ο πρώτος, μάλιστα, τόνισε ότι κλειδί της επιτυχίας θα είναι η έδρα, ενώ σημείωσε ότι στόχος είναι η σωτηρία.

Ο Δημόπουλος ανέφερε:
«Να έχουμε υγεία και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό μετράει. Θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο όταν κάνεις 30 μεταγραφές. Κάναμε πολλά φιλικά για να δω τους ποδοσφαιριστές και να αποφασίσω τι τακτική θα ακολουθήσουμε. Υπάρχουν πολλοί έμπειροι ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα, όμως και καλοί προπονητές. Δεν θα περάσει απαρατήρητη η κατηγορία. Είναι σημαντικό που έχουμε κι εμείς έμπειρα παιδιά.

Ο πρόεδρος, Σπύρος Δημόπουλος γνωρίζει τους παίκτες που ήρθαν και είναι θέμα δικό τους να τον δικαιώσουν, αλλά και τον προπονητή που τους πιστεύει πολύ. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα δυνατή που θα παίζει με τσαμπουκά και πάθος. Στόχος μας είναι η παραμονή. Όταν είχα προπονητή τον Γκμοχ είχαμε κάνει 17 διαδοχικές νίκες και ο ίδιος έλεγε πάμε να σωθούμε. Και πρώτοι να είμαστε θα λέμε ότι πάμε για τη σωτηρία. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Το θέμα είναι να έχουμε καλή έδρα. Όποια ομάδα καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της θα έχει και τον πρώτο λόγο. Εκτός μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα. Το θέμα είναι να κάνεις το απόλυτο ή να μη χάνεις εντός».

Ο Νίκος Γκεμίσης είπε:
«Αργήσαμε λίγο να ξεκινήσουμε, αλλά η ομάδα αυτή έχει τα φόντα να πετύχει. Με δουλειά θα πάμε καλά. Συμμετέχουν μεγάλες και ιστορικές ομάδες και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους. Θέλουμε από τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας».

Ο Θοδωρής Λίτσος δήλωσε:
«Μαζευτήκαμε αργά. Ο χρόνος μας πιέζει, αλλά μπορούμε να πάμε καλά. Υπάρχουν φιλόδοξα και έμπειρα παιδιά. Κάθε ομάδα κοιτά να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο και να μας βοηθήσει. Θεωρώ ότι όλα τα ματς θα κριθούν στην κόψη του ξυραφιού. Δεν θα είναι κανένα εύκολο. Μετά από δύο χρόνια το πρωτάθλημα γίνεται σε έναν όμιλο και θα είναι συναρπαστικό».

Ο Νίκολας Βιγιαφάνε, τέλος, συμπλήρωσε:
«Έχουμε καλούς παίκτες και καλά παιδιά στην ομάδα. Μπορούμε να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».

Απόδοση: flnews.gr

Media

Last modified onΤρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 14:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep