«Θέλουμε ακόμη χρόνο»

Ο Θωμάς Γράφας τόνισε πως ο ΑΟΧ δεν είναι ακόμη στον βαθμό ετοιμότητας που θέλει.

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Θωμάς Γράφας μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα χαρακτήρισε φαβορί για την άνοδο την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και έμεινε ευχαριστημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκε απέναντι η ομάδα του. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ο Απόλλων είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Super League. Εμείς παρότι είμαστε νέο σύνολο δείξαμε στο παιχνίδι ότι μπορούμε να κοντράρουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Προσπαθήσαμε σε όλη τη διάρκεια να πάρουμε το καλύτερο και τελικά κρατήσαμε το μηδέν και τον βαθμό της ισοπαλίας».

Η πολύ καλή άμυνα της ομάδας κράτησε για δεύτερο ματς το μηδέν στην εστία...

«Αυτό που μετράει είναι να είμαστε ομάδα μέσα στο γήπεδο και να κάνει ο καθένας αυτό που πρέπει από την πλευρά του. Είναι σημαντικό πως κρατήσαμε το μηδέν, πως λειτούργησε σωστά η άμυνά μας και, φυσικά, θα χρειαστούμε χρόνο για να δημιουργήσουμε το σύνολο που έχει πάρα πολλά νέα πρόσωπα».  

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γράφας είπε:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Απόλλων, ο οποίος θεωρώ ότι κατά την άποψή μου είναι ένα από τα φαβορί για να ανεβεί στη Σούπερ Λίγκα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Εμείς τακτικά ήμασταν αρκετά καλοί θα έλεγα γιατί αν δεν είσαι τακτικά όπως πρέπει απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο έχεις προβλήματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Αντιθέτως, νομίζω ότι δεν απειληθήκαμε στο δεύτερο 45λεπτο ιδιαίτερα. Κι αφού δεν μπορούσαμε να πάρουμε το ματς στο πρώτο τέταρτο κοιτάξαμε να μην το χάσουμε γιατί όταν δεν μπορείς να πάρεις κάτι, δεν πρέπει να το χάσεις. Θεωρώ ότι η διάρκεια, η συνέπεια και η συνέχεια θα κρίνει την κάθε ομάδα που θα φτάσει. Εμείς είμαστε μία καινούργια ομάδα και νομίζω ότι είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Θέλω να ευχηθώ στον κ. Βοσνιάδη και στον Απόλλωνα, ο οποίος είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, όσο το γρηγορότερο να περάσει από αυτή την κατηγορία».

Last modified onΤρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 02:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep