«Να το καλύψουμε εκτός»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς μίλησε για το καθαρό μυαλό που έλειπε από τους ποδοσφαιριστές του ώστε να κρατήσουν το προβάδισμα που πήρε στο 3ο λεπτό. Ο Σίνισα Γκόγκιτς μίλησε για το καθαρό μυαλό που έλειπε από τους ποδοσφαιριστές του ώστε να κρατήσουν το προβάδισμα που πήρε στο 3ο λεπτό.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς υποστήριξε πως ο Αχαρναϊκός πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Εργοτέλη και να ψάξει την εκτός έδρας νίκη για να καλύψει την απώλεια εντός.

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού μίλησε για το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις με αυτό που βγάζουν στο γήπεδο στα επίσημα ματς. το flnews.gr έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του Σίνισα Γκόγκιτς έπειτα από την ήττα (2-1) από τον Εργοτέλη:

«Πρέπει να βρω προσωπικά ποιο είναι το πρόβλημα και δείχνουμε διαφορετικό πρόσωπο στις προπονήσεις και άλλο στους αγώνες. Είναι παιχνίδι που χάθηκε επειδή έλειπε το καθαρό μυαλό αφού μπήκαμε με γκολ από τα αποδυτήρια» 

«Συμφωνώ με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, ο Εργοτέλης άξιζε τη νίκη και ήταν καλύτερος από εμάς. Εμείς καταφέραμε στην πρώτη φάση του αγώνα να πάρουμε το προβάδισμα στο σκορ και δεν ξέρω για ποιο λόγο στη συνέχεια είχαμε άγχος και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα καθόλου. Κάναμε πολλά λάθη αμυντικά και στη μεσαία γραμμή. Δεν καταφέραμε να ανταλλάξουμε πάσες και να κρατήσουμε την ισορροπία στο παιχνίδι, να κυκλοφορήσουμε μπάλα και να ψάξουμε φάσεις. Εμείς χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα και δυστυχώς είναι το δεύτερο παιχνίδι μετά από αυτό με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

«Πρέπει να συνεχίσουμε, είμαστε καινούργια ομάδα και όπως ο Εργοτέλης έχασε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του και ήρθε και πήρε το τρίποντο εδώ, έτσι και εμείς να ψάξουμε εκτός έδρας τη διόρθωση».

Πρέπει να συνεχίσουμε, είμαστε καινούργια ομάδα και όπως ο Εργοτέλης έχασε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του και ήρθε και πήρε το τρίποντο εδώ, έτσι και εμείς να ψάξουμε εκτός έδρας τη διόρθωση. Πρέπει να βρω προσωπικά ποιο είναι το πρόβλημα και δείχνουμε διαφορετικό πρόσωπο στις προπονήσεις και άλλο στους αγώνες. Είναι παιχνίδι που χάθηκε επειδή έλειπε το καθαρό μυαλό αφού μπήκαμε με γκολ από τα αποδυτήρια».  

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep