Μια απουσία και δυο… ερωτηματικά

Εκτός πλάνων ενόψει ΑΕΛ στον Πανελευσινιακό ο Νίκος Δημόπουλος λόγω της αποβολής του στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό – Αμφίβολοι οι Γιαννιτσάνης και Νικολάου

Επιτέλους… πρεμιέρα για τον Πανελευσινιακό που προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Football League. Η προετοιμασία των «σταχυοφόρων» έχει μπει στην τελική της ευθεία αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Θανάση Δημόπουλο. Μπορεί να μην εκκρεμεί καμία ποινή καρτών από την σεζόν 2014-15 αλλά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό στην Ελευσίνα είναι αυτό που… πληγώνει την ομάδα.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω παιχνίδι είχε αποβληθεί ο 22χρονος χαφ Νίκος Δημόπουλος και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Από κει και πέρα, αμφίβολοι είναι ο 24χρονος μέσος Σταύρος Νικολάου και ο 21 ετών επιθετικός Νίκος Γιαννιτσάνης που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και η συμμετοχή τους θα κριθεί στις τελευταίες προπονήσεις. Η αποστολή των «σταχυοφόρων» θα γίνει γνωστή μετά την προπόνηση του Σαββάτου (3/10) που διεξάγεται στις 12.00. Θα ακολουθήσει γεύμα και αναχώρηση της ομάδας για την θεσσαλική πόλη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep