Απουσίες, επιστροφή και παραίτηση

Εκτός πλάνων του Ντόστανιτς ενόψει Ελευσίνας στην ΑΕΛ οι Ναγιάρ, Καμπλιώνης – Παρών ο Μπανούσης – Παραιτήθηκε από την Ερασιτεχνική με… αιχμές ο Σουφλιάς

Μετά το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με το 3-0 επί της Λαμίας η ΑΕΛ έχει πλέον στρέψει το βλέμμα της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό για την δεύτερη αγωνιστική. Ο Ράτκο Ντόστανιτς ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο (4/10) ματς χωρίς όμως να υπολογίζει τον τραυματία Ναγιάρ και τον Καμπλιώνη που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής λόγω καρτών που εκκρεμούσε από τη σεζόν 2014-15. Αντιθέτως στη διάθεσή του τέθηκε ο Μπανούσης που εξέτισε στην πρεμιέρα ανάλογη ποινή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως με αφορμή την εκπρόσωπο της Ερασιτεχνικής στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ παραιτήθηκε από το ΔΣ της πρώτης ο Τάσος Σουφλιάς αφήνοντας αιχμές για άλλα μέλη της διοίκησης. Αναλυτικά στην τοποθέτησή του αναφέρει: «Σεβόμενος τις ποδοσφαιρικές μου αρχές και τη φιλοσοφία μου σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία του ερασιτεχνικού τμήματος της ομάδος, οι οποίες είναι αντίθετες με τη σημερινή της λειτουργία και τις παγιωμένες καταστάσεις των τριών τελευταίων ετών οι οποίες με αναγκάζουν να παραμένω ανενεργός σε αυτά που πιστεύω ότι μπορούσα να προσφέρω και να αλλάξω καταστάσεις και νοοτροπίες, με οδηγούν στην απόφαση να αποχωρήσω από τη διοίκηση αφήνοντας το ‘’πεδίο ελεύθερο’’ σε αυτούς που συνεχίζουν με τη δική τους φιλοσοφία πιστεύοντας ότι το έργο τους κρίνεται επιτυχές. Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη που με επέλεξαν για μια θέση στο Δ.Σ. αλλά μου είναι αδύνατον να συνεχίσω το θέατρο. Για το καλό του συλλόγου εύχομαι να κάνω εγώ το λάθος. Τάσος Σουφλιάς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep