ΑΕΛ με... πιστοποιητικό

Η μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ εγκρίθηκε από την ΕΕΑ.

Η πολυσυζητημένη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από τη «La Farm» στην εταιρεία «Ανίκητο Άλογο» που σύστησε ο Αλέξης Κούγιας ολοκληρώθηκε. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στους «Βυσσινί», κάτι που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας (24/09). Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Με προσωπική παρουσία του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια εγκρίθηκαν παμψηφεί οι μεταβιβάσεις των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή από τον κ. Κούγια στην κα Παπαδοπούλου, σύζυγο του κ. Νικολάου Παπαδάκη και της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρία La Farm στην εταιρία ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ, στην οποία ο κ. Αλέξης Κούγιας κατέχει το 99,75% και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου το 0,25%.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου και θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ., το οποίο θα είναι από 5μελές έως 11μελές».

Εκτός αυτού, βέβαια, η Επιτροπή ενέκρινε τη μεταβίβαση του 90% της ΠΑΕ Παναχαϊκή στη σύζυγο του Νίκου Παπαδάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου και οι Αχαιοί το μόνο που πρέπει να κάνουν πλέον είναι να καταθέσουν την εγγυητική ύψους 20.000 ευρώ. 

Last modified onΠέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 14:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep