«Θα σας ανταμείψει»

Αισιόδοξος ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, ευχή ανόδου από τον Αντώνη Ρέλλα στον Παναιγιάλειο.

Την πεποίθησή του ότι ο Παναιγιάλειος θα κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον μεγάλο του στόχο που είναι η άνοδος στη Super League εξέφρασε ο Αντώνης Ρέλλας στην παρουσίαση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (21/09), ενώ ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ζήτησε στήριξη και τόνισε ότι «ο Παναιγιάλειος φέτος θα σας ανταμείψει.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» ανέφερε:

«Ο καθένας εδώ νιώθει ότι βρίσκεται σε έναν πολύ καλό σύλλογο. Ομάδα κατά καιρούς όλοι έχουμε, σύλλογο όμως είναι δύσκολο να φτιάξεις. Νιώθω, μετά από χρόνια που επιστρέφω στον Παναιγιάλειο, ότι ανήκω σε έναν πολύ καλό σύλλογο. Την Κυριακή έχουμε έναν δύσκολο αγώνα μπροστά μας. Βλέποντας τα παιδιά και πώς δουλεύουμε η αίσθησή μου είναι ότι όλα θα πάνε καλά. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας και πιστεύω ότι φέτος ο Παναιγιάλειος θα σας ανταμείψει».

Ο πρόεδρος, Αντώνης Ρέλλας είπε:

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που επισήμως αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας, τον Μοχάμεντ Μορσέντι. Ήταν ένας στόχος της διοίκησης να δημιουργήσει τις συνθήκες, ώστε ένα άνθρωπος να δώσει την ώθηση και τη δυναμική στην ομάδα να πετύχει αυτά που δεν καταφέραμε εμείς. Ευχαριστώ τους χορηγούς μας, τον Δήμο που μας βοηθά και έχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της κατηγορίας. Μέσα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις προβάλλεται το η πόλη και οφείλουμε να δείχνουμε το πρόσωπο που της αρμόζει.

Μετά από 4 χρόνια θα φιλοξενήσουμε στο Κύπελλο μία πολύ μεγάλη ομάδα, τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε να εξυγιάνουμε τον σύλλογο. Αυτή η προσπάθεια ανταμείβεται και δεν είναι κανείς μόνος του. Ο Παναιγιάλειος είναι μία πολύ μεγάλη οικογένεια που μεγαλώνει. Υπομονή και βήμα βήμα θα φτιάξουμε μια ομάδα που σύντομα θα τη δούμε στη Super League».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep