Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προεδρικές ντόπες στα Μέγαρα

Στην προπόνηση του Βύζαντα έδωσε το παρών ο μεγαλομέτοχος Κώστας Κοσσυβάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Μεγαρίτικου συγκροτήματος πήγε την Παρασκευή (17/2) στην προπόνηση του Βύζαντα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους εξήγησε ότι πρέπει να πάρουν τη νίκη, καθώς η γρήγορη παραμονή της ομάδας στη Football League αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Το σημαντικό για τον κόουτς Δημήτρη Οικονόμου είναι πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, την ίδια στιγμή που η ΠΑΕ κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο την Κυριακή (20/2) και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών.

 

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Βύζαντα ο Κώστας Κοσσυβάκης είπε: «Καλούμε όλους τους φιλάθλους της πόλης να ενισχύσουν την ομάδα μας στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών. Κάνουμε μια νέα αρχή ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και θέλουμε τον κόσμο κοντά μσς αφου σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

 

 

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012, στο κέντρο PUZLLE στην παραλία Βαρέας στα Μέγαρα, η διόκηση θα απονείμει πλακέτες σε ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ξεχωριστή ιστορία με την φανέλα του Βύζαντα, αλλά και σε παλιούς παράγοντες. Θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σάκης Κουβάς και Οδυσσέας Πασσαλής, η οικογένεια Δημήτρη Τραγκουμανίδη, και ο πρώτος πρόεδρος της Π.Α.Ε. Βυζας στην επιστροφή του στην Γ' Εθνική Τάσος Σάλτας.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2012 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep