Λαμία με UEFA Pro

Στο τιμ της Λαμίας εντάχθηκε ο Νικηφόρος Κάκογλου.

Την πρόσληψη του Νικηφόρου Κάκογλου στο πόστο του συνεργάτη του Σούλη Παπαδόπουλου και του τεχνικούς διευθυντή των τμημάτων υποδομής ανακοίνωσε η Λαμία. Ο 43χρονος, άλλωστε, είναι κάτοχος UEFA Pro, δίπλωμα που έπρεπε οπωσδήποτε να έχει κάποιος από το τεχνικό τιμ της ομάδας της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Νκηφόρο Κάκογλου, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλου στις αναλύσεις παιχνιδιών καθώς και Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής.

Ο κ. Κάκογλου (25/04/1972) κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA PRO και έχει σημαντική εμπειρία από το 2007 ως το 2013 στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς 1926 απ' όπου ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα.

Έχει επίσης υπάρξει άμεσος συνεργάτης του 1ου προπονητή στην ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, Τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και Τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής και προπονητής της u-19 στην ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.

Μεταξύ των διακρίσεών του είναι 1η θέση στην κατηγορία παίδων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας το 2009-2010 και η 1η θέση στο διεθνές τουρνουά Trofeo Mediteraneo το 2010-2011 στην Βαρκελώνη. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Last modified onΣάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2015 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep