«Ψυχικά μας γιγάντωσε»

Ο Βασίλης Ταμπάκης μίλησε στο flnews.gr για την πρόκριση του Αχαρναϊκού στους «32» του Κυπέλλου.

Ως αουτσάιντερ μπήκε στη διαδικασία του Κυπέλλου ο Αχαρναϊκός απέναντι στα Τρίκαλα, όμως το απόγευμα της Τετάρτης (16/09) βρήκε τους «πράσινους» να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους «32» του θεσμού. Ο 28χρονος επιθετικός, Βασίλης Ταμπάκης, ο οποίος με μία ασίστ στο πρώτο ματς... έσπρωξε την ομάδα του Μενιδίου στη νίκη μίλησε στο flnews.gr για τον αγώνα στα Τρίκαλα, αλλά και την ψυχολογία κάτω από την οποία παρατάχθηκαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μετά τον χαμό του πρώην προέδρου, Γιώργου Μωυσιάδη.

«Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τον Γιώργο Μωυσιάδη ήταν να προκριθούμε και να του αφιερώσουμε την επιτυχία», είπε ο Ταμπάκης και σημείωσε: «Ο χαμός του από τη μία μας έριξε ψυχολογικά, αλλά από την άλλη μας γιγάντωσε ψυχικά. Βγάλαμε απίστευτο πάθος, αφού θέλαμε να περάσουμε στους «32» και να του αφιερώσουμε την πρόκριση. Αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος ίσως να μην υπήρχε εδώ που είναι τώρα ο Αχαρναϊκός».

Σε ό,τι αφορά στην κλήρωση του Κυπέλλου, που βρίσκει τον Αχαρναϊκό αντιμέτωπο με ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Ταμπάκης συμπλήρωσε: «Όσο είμαστε μέσα στους στόχους θα τους κυνηγάμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό για να προχωρήσουμε στον θεσμό».

Last modified onΠέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep