«Είδα αυτά που ήθελα»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΛ στο νικηφόρο (3-0) εκτός έδρας φιλικό με τον Πιερικό έμεινε ο Ράτκο Ντόστανιτς

Τα στοιχεία του παιχνιδιού της ΑΕΛ που ήθελε να δει ο Ράτκο Ντόστανιτς στο φιλικό με τον Πιερικό τα είδε, όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός των «βυσσινί» εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τόνισε μάλιστα πως έχει ήδη αποφασίσει για τη βασική ενδεκάδα.

«Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι. Με πάρα πολύ καλό ρυθμό. Θελήσαμε να δούμε έναν αρκετό αριθμό ποδοσφαιριστών ενόψει της πρεμιέρας της Football League. Το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών είναι έτοιμο για τα κρίσιμα παιχνίδια. Οι Λαμπρόπουλος, Κούτσιανικούλης και Μπόγιοβιτς ενσωματώθηκαν πιο αργά σε σχέση με τους υπολοίπους. Αλλά κατά γενική ομολογία είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών. Εύχομαι τα καλύτερα στον Πιερικό» επεσήμανε αρχικά μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Σχετικά με την ετοιμότητα των τελευταίων προσθηκών του ρόστερ ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή ο Κουτσιανικούλης είναι πιο κοντά χρονικά σε θέματα προετοιμασίας. Ο Μπόγιοβιτς έχασε τρεις μήνες από τις προπονήσεις και θέλει ακόμη αρκετό χρόνο. Θέλαμε όμως να προχωρήσουμε στην απόκτηση του γιατί εκτιμούμε την ποιότητα του και πιστεύουμε πως θα βοηθήσει. Πιστεύω σε 15-20 μέρες θα είναι έτοιμος».

Ερωτηθείς για το αν έχει αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα, απάντησε: «Αυτά τα οποία ήθελα να δω τα είδα. Έχω ξεκάθαρη εικόνα. Έχουμε ένα ακόμη φιλικό για να δούμε μερικά ακόμη πράγματα αν και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά τους βασικούς ρόλους».

Από την πλευρά του ο Γκέρτι Χοτζάλι, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε αρχικά: «Τελειώσαμε σήμερα το δέκατο φιλικό προετοιμασίας. Πετύχαμε μία ακόμη νίκη. Σήμερα μπορεί να μην είχαμε την εικόνα όπως σε άλλα παιχνίδια αλλά είχαμε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Καταφέραμε να αυξήσουμε το σκορ στο τέλος και όλα πήγαν καλά».

Κληθείς να σχολιάσει τις διαφορές Παναχαϊκής και ΑΕΛ υπογράμμισε: «Οι διαφορές φαίνονται καθαρά όσο ζεις από μέσα αυτή την ομάδα. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Από την πλευρά μου θέλω να καθιερωθώ. Δεν έχει σημασία ότι είμαι μικρός ηλικιακά σε σχέση με άλλους. Ο Ντόστανιτς έχει δείξει πως έχει άλλα κριτήρια. Με σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα τα καταφέρω».

Όσο για τους αντιπάλους της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, δήλωσε: «Δεν έχω δει πολλές ομάδες στην κατηγορία. Μόνο αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει στα φιλικά. Έχω ακούσει πως υπάρχουν ομάδες που έχουν θέσει ως στόχο την άνοδο. Πιστεύω πως όλες θα είναι έτοιμες στην πρεμιέρα αλλά εμείς κοιτάζουμε μόνο την ΑΕΛ».

Πηγή: larissasportnews.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep