«Για τον πρόεδρο που έφυγε»

Η ομάδα του Αχαρναϊκού αφιέρωσε την πρόκριση στο Κύπελλο επί των Τρικάλων στον Γιώργο Μωυσιάδη

Το τελικό 0-0 στα Τρίκαλα έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου στον Αχαρναϊκό, με τους Γκόγκιτς και Χριστόπουλο να αφιερώνουν ουσιαστικά αυτή την επιτυχία στη μνήμη του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Μωυσιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γκόγκιτς: Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να παιχτεί καλύτερο και πιο ποιοτικό παιχνίδι. Τα Τρίκαλα έχουν παίκτες που έχουν περάσει από την Α΄Εθνική. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Εμείς είχαμε μια ατυχία και δώσαμε ένα δώρο στον πρόεδρο που έφυγε. Για το παιχνίδι. Δεν είχαμε πρόβλημα, ήμασταν καλά στημένοι. Είχαμε πολύ πάθος αλλά πρέπει να έχεις και περισσότερο μυαλό σε κάποιες φάσεις να μπορείς να τις τελειώνεις. Για εμάς ήταν το πρώτο βήμα. Σίγουρα ήταν καλό. Τα Τρίκαλα με αυτές τις αλλαγές χρειάζονται περισσότερο χρόνο να δέσει η ομάδα και εύχομαι στον κ. Βαζάκα να πρωταγωνιστήσουν και ό,τι καλύτερο στην συνέχεια. Έχουν και τον κόσμο δίπλα τους. Εμείς έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα και προσπαθούμε με αυτούς που έχουμε. Είχαμε πολύ άγχος στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Ουσιαστικά η πρόκριση κρίθηκε στο γκολ και στο πάθος.

Χριστόπουλος: Η μέρα είναι δύσκολη για εμάς. Περάσαμε στο κύπελλο όμως. Το χρωστούσαμε στον Γιώργο Μωυσιάδη. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που τα δώσαν όλα. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και καλή πορεία.

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep