«Αισιοδοξούμε για παραμονή»

Ο Δημήτρης Νόλης μίλησε στο flnews.gr για τον στόχο της Ζακύνθου στο νέο πρωτάθλημα.

Στη βάση της επέστρεψε από τη Δευτέρα (14/09) η αποστολή της Ζακύνθου έπειτα από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καϊμακτσαλάν. Η ομάδα του Ιονίου ξεκίνησε καθυστερημένα το «χτίσιμο» και πλέον καλείται να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν ανταγωνιστική στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Οι εντυπώσεις, πάντως, από τα φιλικά προετοιμασίας ήταν θετικές, με τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Νόλη να εκφράζει την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας.

«Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας και σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά», είπε ο Νόλης στο flnews.gr και σημείωσε: «Είχαμε την ατυχία με τον τραυματισμό του Καλλιβωκά στον οποίο ευχόμαστε όλοι περαστικά. Πιστεύουμε ότι θα βρούμε λύση μέσα από το υπόλοιπο ρόστερ. Χτίζουμε μία καινούργια ομάδα με περισσότερα παιδιά από τη Ζάκυνθο και αισιοδοξούμε ότι θα μείνουμε στην κατηγορία».

Σε ό,τι αφορά στον Ζαουάντ Ζαϊρί, ο Νόλης ανέφερε: «Δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δεν είναι μόνο οι ικανότητές του που είναι αδιαμφισβήτητες. Είναι επαγγελματίας, πολύ απλός σαν άνθρωπος και, σίγουρα, θα βοηθήσει πολύ και τα νεαρά παιδιά».

Οι «κυανοκίτρινοι» πήραν τριήμερο ρεπό και την Παρασκευή (18/09) θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους. Τόσο ο προπονητής, Καλίντ Καραμά, όσο και ο Ζαϊρί έχουν μεταβεί στη Γαλλία.

Last modified onΤρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep