Πήρε Σάντερσον ο ΑΟΧ

Υπέγραψε στα Χανιά ο 22χρονος μέσος. Το ίδιο και ο Καμινιώτης.

Τελευταία μέρα των μεταγραφών στη Football League και ο ΑΟΧ ισχυροποιείται και άλλο. Οι Χανιώτες απέκτησαν τον 22χρονο Άγγλο μέσο Τζόρνταν Μπεν Τζόσεφ Σάντερσον, ο οποίος δοκιμαζόταν στην ομάδα τις τελευταίες μέρες. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής έχει περάσει στο παρελθόν από Κόλτσεστερ, Τσέλμσφορντ, Λιούις και Γκρέις Αθλέτικ.

Ο ΑΟΧ ανέφερε στην ανακοίνωσή του: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Jordan Ben Joseph Sanderson (φώτο με τον Γενικό Διευθυντή Χάρη Γεωργακάκη) ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του Ηρακλη Νύκταρη. Είναι γεννημένος στο Waltham Forest (1/8/1993) έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην under 18 της Κόλτσεστερ όπου ξεκίνησε και την καριέρα του στην συνέχεια μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα και από εκεί δόθηκε δανεικός στην Τσέλμσφορντ, στην συνέχεια επέστρεψε στην Κόλτσεστερ όπου και αγωνίστηκε μέχρι την περίοδο 2013/14 ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Έμπσφιλντ Γιουνάιτεντ».

Ο Σάντερσον γίνεται έτσι ο δεύτερος Άγγλος που θα υπάρχει στο δυναμικό των Χανίων, μια και έχει ήδη αποκτηθεί ο Λιρόι Λίτα.

Επιβεβαίωση με Καμινιώτη
Το ρεπορτάζ του flnews.gr για τον Πέτρο Καμινιώτη και τον ΑΟΧ επιβεβαιώθηκε. Ο 26χρονος μέσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και λογίζεται πια ως παίκτης της ομάδας της Κρήτης.

Last modified onΠαρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2015 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep