«Η ΑΕΛ πρέπει να τους κερδίζει όλους»

Σαφέστατος για τις βλέψεις των «βυσσινί» τη νέα σεζόν ήταν ο Αλέξης Κούγιας – Στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Θωμά Κυπαρίσση

Ζητώντας τη στήριξη του κόσμου τη νέα σεζόν, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως η ΑΕΛ θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League για να τους κερδίζει όλους. Επίσης, χαρακτήρισε… κουτσομπολιά όσα λέγονται για καλές και κακές κληρώσεις. Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής των «βυσσινί», Θωμάς Κυπαρίσσης, υπογράμμισε πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις αμφότερων που μίλησαν στον «OkRadio 104,8»:

Αλέξης Κούγιας

Για το πρωτάθλημα: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που πρέπει να τους κερδίζει όλους. Την πρώτη αγωνιστική θα παίξουμε με μία ομάδα όπως είναι η Λαμία και θα πρέπει να ξεκινήσουμε θετικά αν και ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα που θα μας παίξει στα είκοσι μέτρα. Θα είμαστε συνεπείς στα ραντεβού μας σε όλα τα παιχνίδια και θα διεκδικούμε πάντα τη νίκη όπως αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ, θέλοντας κάθε αγώνας να είναι μία εκδήλωση για ολόκληρη την κοινωνία της πόλης. Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που πάμε να κάνουμε φέτος».

Για την κλήρωση: «Είναι κουτσομπολιά αυτά με καλές και κακές κληρώσεις, όλες οι ομάδες γνωρίζουν ποια είναι η ΑΕΛ και την έχουν παρατηρήσει και στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με οποιαδήποτε ομάδα».

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο είπε: «Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ένας εκπληκτικός κύριος που κάνει την δουλειά του ως προπονητής, όπως και ο πρόεδρος της Λαμίας που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εμείς όμως κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Θωμάς Κυπαρίσσης

Για την κλήρωση: «Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο να παίξουμε είτε εκτός είτε εντός έδρας. Υπάρχουν αρκετές απόψεις πάνω σε αυτό που λένε πως είναι καλύτερο μια ομάδα να αγωνίζεται εκτός στην πρεμιέρα για να μην έχει το άγχος και την πίεση του κόσμου. Έμενα όμως το ίδιο μου κάνει. Δεν μου προκαλεί δηλαδή καμία έκπληξη η κλήρωση και ομολογώ πως δεν είχα καμιά αγωνία για το αν τα πρώτα παιχνίδια είναι εντός έδρας ή εκτός. Εμείς θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στη Λαμία».

Για το Κύπελλο: «Είναι πολύ καλό για την ομάδα που αποφύγαμε να παίξουμε στη Α’ φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Μεγάλος στόχος της ΑΕΛ είναι το πρωτάθλημα και εκεί θα επικεντρωθούμε».

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο και την κόντρα που είχαν στο φιλικό παιχνίδι Λαμία - ΑΕΛ: «Όχι δεν έχω τέτοια θέματα και με κανέναν. Όσοι ήταν στο ματς είδαν τι έγινε. Κάθε άνθρωπος κρίνεται από αυτά που λέει και από αυτά που κάνει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep