Στο Μενίδι ο Φουρλάνος

Ο Σπύρος Φουρλάνος συμμετέχει στις προπονήσεις του Αχαρναϊκού.

Ένα «οχτάρι» αναζητά ο Αχαρναϊκός ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στις 11 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» στις προπονήσεις συμμετέχει ο Σπύρος Φουρλάνος. Ο 22χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή με την οποία είχε 9 συμμετοχές.

Στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν ο Φουρλάνος ήταν στον Πανιώνιο (1 συμμετοχή). Προηγουμένως έπαιξε στην Καλλονή (9 ματς) στην οποία πήγε από τη Μπριζ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και το 2011 έκανε με τους «πράσινους» το ντεμπούτο του στη Super League. Σε δύο χρόνια έπαιξε σε 11 αγώνες.

Η ΠΑΕ εξέφρασε, τέλος, τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του νεαρού τερματοφύλακα της Βέροιας, Αστέριου Μαρκούση: «Όταν ένας νέος άνθρωπος πεθαίνει, μαζί του πεθαίνει και η ελπίδα. Ο άδικος χαμός του 18χρονου Στέλιου Μαρκούση, τερματοφύλακας της Βέροιας έχει συγκλονίσει όχι μόνο την ποδοσφαιρική κοινότητα, αλλά όλη την Ελλάδα.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός εκπροσωπώντας όλο το ποδοσφαιρικό και προπονητικό επιτελείο εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της τόσο στην οικογένεια του Στέλιο Μαρκούση, όσο και στην ποδοσφαιρική του οικογένεια στην ΠΑΕ Βέροια. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν, ούτε να απαλύνουν τον πόνο των οικείων του. Μόνο μια ευχή: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και ας είναι η τελευταία απώλεια ενός νέου ανθρώπου».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2015 09:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep