Ανακοίνωση για πέντε

Ο Πανελευσινιακός επισημοποίησε πέντε προσθήκες στο ρόστερ του.

Οι μεταγραφές τους είχαν ολοκληρωθεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ο Πανελευσινιακός ανακοίνωσε την Πέμπτη (03/09) τη συμφωνία του με πέντε ποδοσφαριστές. Πρόκειται για τους Τόμας Μπαρμπόσα, Γιάννη Τσολακίδη, Ζήση Άγγελο Ναούμ, Παναγιώτη Πλαβούκο και Νίκο Δημόπουλο.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον μεσοεπιθετικό Τόμας Μπαρμπόζα. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Χιούστον Ντάιναμο, στις μικρές ομάδες της Villareal και είναι διεθνής με την U-21 της Βενεζουέλας.

Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσολακίδη με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην Κ20 του ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα αγωνιζόταν κ στη πρώτη ομάδα.

Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 21 ετών μεσοεπιθετικό Ζήση Άγγελο Ναούμ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Superleague με την Καλλονή, τον Άρη και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρόμητου που από κει μεταγγράφηκε στην Σαν Πάουλι.

Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Πλαβούκο. Ο νεαρός στην περσινή σεζόν έπαιξε σε Εθνικό Σερρών και Ζάκυνθο (football league). Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μανδραικό, Θρασύβουλο, Αστέρα Μαγούλας, ενώ στην σεζόν 2013-2014 είχε καταγράψει μια συμμετοχή με την Βέροια στη Superleague.

Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Δημόπουλο. Ο 22χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Μαγούλας, Ηλυσιακό, Βύζα Μεγάρων και Πανηλειακό.

Last modified onΠέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep