Βρήκε αντίσταση η ΑΕΛ

Πηγή φωτό: arenalarissa.gr Πηγή φωτό: arenalarissa.gr

Η ΑΕΛ έκαμψε δύσκολα (1-0) το εμπόδιο της Φαρκαδόνας.

Νέα φιλική νίκη, αλλά αυτή τη φορά με 1-0 σημείωσε το απόγευμα της Τετάρτης (02/09) η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» αντιμετώπισαν εκτός έδρας τη Φαρκαδόνα, με τη γηπεδούχο να αντιστέκεται και να αφήνει καλές εντυπώσεις. Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα οι ποδοσφαιριστές του Ράτκο Ντόστανιτς ανέβασαν ρυθμό και στο 26' έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Χάμο. Τέσσερα λεπτά μετά ο Οικονομόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καπός δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48' η ΑΕΛ απείλησε πρώτη. Ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Χάμος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι δεν βρήκε στόχο, με τη Φαρκαδόνα να απαντά στο 55' με τον Αετόπουλο, ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Στο 61' οι «βυσσινί» είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Κρητικού, αλλά ο τελευταίος έξι λεπτά μετά δημιούργησε τη φάση του γκολ. Σέντραρε από δεξιά για τον Μαρουκάκη και ο φορ της ΑΕΛ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ (Τάκης Ρούσας): Ντάσκας, Νάκου, Καντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Μηνάς, Πολυζόπουλος, Κουλτσιάκης, Διβανές, Ιακωνάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Νάκος, Γρηγορίου, Μίλκοβιτς, Πατσιαλής, Μπασιάκας, Τσιούκας, Ζαφειρίου, Κοντοβάς, Βερβέρας, Νικούλης, Παπαευθυμίου.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Μονιάκης, Χάμος, Οικονομόπουλος, Λαμπρόπουλος, Καμπλιώνης, Ροβίθης, Καπός. Έπαιξαν και οι: Καβουσάκης, Αναστασόπουλος, Κοντοχρήστος, Μαρουκάκης, Κρητικός, Ναγιάρ, Κομεσίδης.

Πηγή: arenalarissa.gr

Last modified onΤετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2015 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep