Δυνατό φιλικό και μεταγραφή

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έχει ακόμη μια μεταγραφική κίνηση στο μυαλό του. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έχει ακόμη μια μεταγραφική κίνηση στο μυαλό του.

Στον Αγροτικό Αστέρα κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους και ο Παναγιώτης Διλμπέρης εξετάζει μια προσθήκη και θέλει ένα δυνατό τεστ.

Μια ακόμη κίνηση απομένει για το ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα για να ολοκληρωθεί το παζλ και ο τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Διλμπέρης, να έχει τις επιλογές που θέλει για την σεζόν που ανοίγει. Ο 40χρονος προπονητής προσανατολίζεται για ενίσχυση στην επίθεση με το όνομα του Δημήτρη Σουάνη (όπως είχε ενημερώσει το FL News.gr) να είναι από αυτά που κυριαρχούν στις συζητήσεις με τη διοίκηση.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ είναι αρκετά σημαντικό για την ενίσχυση της ομάδας και το δυνατό φιλικό που θέλει να κλείσει ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα. Την τελευταία εβδομάδα ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν έβαλε κάποιο φιλικό στο πρόγραμμα της ομάδας επειδή ήθελε να δουλέψει σε κομμάτια τακτικής και παράλληλα να δώσει χρόνο σε όσους ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών για να αποθεραπευτούν πλήρως.

Για το δυνατό φιλικό χρειάζεται όλους τους παίκτες στη διάθεση του και ίσως αυτό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ώστε να αντιμετωπίσει σύλλογο από την μεγάλη κατηγορία.

Last modified onΤετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep