Καλύτερη στο δεύτερο

Η ΑΕΛ επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου στο επεισοδιακό φιλικό στο Πανθεσσαλικό.

Σε ένα φιλικό που σημαδεύτηκε από επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η ΑΕΛ κατάφερε χάρη στην απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου να επικρατήσει της αξιόμαχης Νίκης με 2-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο, αλλά οι «βυσσινί» που είχαν και δύο δοκάρια απάντησαν στο γκολ που δέχτηκαν.

Η ΑΕΛ, η οποία είχε για πρώτη φορά στη σύνθεσή της τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ, προηγήθηκε στο 28' με ατομική προσπάθεια του Χοτζάλι. Από πλευράς γηπεδούχων ακυρώθηκε γκολ στο 38' όταν ο Ιβανίδης σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μέτσε που ήταν σε αντικανονική θέση.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Σταυράκης έσωσε την εστία του με τη βοήθεια και του δοκαριού σε σουτ του Ουρτάδο και η ισοφάριση ήρθε στο 63' με κεφαλιά του Αζίζ. Το 2-1 διαμόρφωσε τελικά ο Μαρουκάκης στο 79' μετά από γύρισμα του Καπού. Το δεύτερο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε ο Ροβίθης στο 90'.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ (46’ Καβουσάκης), Νικολακάκης (46’ Μασούρας), Κοντοχρήστος (46’ Μονιάκης), Βέρτζος (62’ Κομεσίδης), Γιοβάνοβιτς (71’ Σουλιώτης), Αναστασόπουλος (62’ Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (71’ Χάμος), Ναγιάρ (46’ Ροβύθης), Χοτζάλι (65’ Καπός), Ουρτάδο (55’ Μπουντόπουλος), Τσιμπάμπα (62’ Μαρουκάκης).

Νίκη Βόλου (Λεωνίδης Μπίλης): Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Καρατάσιος, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Μπαλαράμπε, Μέτσε, Κανελλόπουλος, Ταουσιάνης, Κρεββατάς. Αγωνίστηκαν και οι: Βέργος, Πασκούλεφ, Ευθυμίου, Παπουρτζής, Κανταρτζής, Αζίζ, Γκίκας, Κόλα, Αποστολίδης, Αναστασίου, Αντζούρης, Γεωργιάδης.

Last modified onΣάββατο, 22 Αύγουστος 2015 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep