«Θα περιμένω Κουτσιανικούλη»

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι αν και πικράθηκε, θα περιμένει την απάντηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Για την επικείμενη μεταγραφή Έλληνα επιθετικού που αγωνιζόταν στο εξωτερικό, αλλά και για το «παράθυρο» που άφησε ανοικτό στην περίπτωση του Βασίλη Κουτσιανικούλη μίλησε στον «Ok Radio 104,8» ο Αλέξης Κούγιας. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επίτευξη συμφωνίας με τον Κώστα Πηλαδάκη για την παραχώρηση του AEL FC Arena.

Για το AEL FC Arena είπε:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ στο Αrena. Το χαμηλότερο τίμημα θα είναι στις 160.000 ευρώ ενώ το υψηλότερο στις 300.000 και θα γίνει ανάλογα με την προσέλευση των οπαδών. Είμαστε πολύ κοντά στην συμφωνία και δεν με νοιάζει αν θα χάσω. Θέλω να κάνω τη ζωή καλύτερη των φιλάθλων, αλλά και όσων θα έρθουν στο γήπεδο από τη θέση που βρίσκομαι.

Εμείς προσδοκούμε πως η Λάρισα θα εκτιμήσει αυτή τη νέα προσπάθεια και θα κάνουμε και το μέρος ένα τόπο συνάντησης για όλους τους πολίτες. Παράλληλα ευελπιστούμε να δουλέψει με αυτό τον τρόπο και η γύρω περιοχή. Από εκεί και πέρα θα ανοίξει και μπουτίκ σίγουρα και κάποιοι άλλοι χώροι ξέρω ότι θα παραχωρηθούν. Τα κυλικεία και το εστιατόριο ανήκουν στον κ. Πηλαδάκη, αλλά θα συζητήσουμε κάποιες προτάσεις. Τα διαρκείας θα βγούνε μαζί με την τυπική συμφωνία για το γήπεδο».

Σε ό,τι αφορά στον Βασίλη Κουτσιανικούλη, είπε:

«Οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που έκανα πρόταση ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και ο Σίλβα Κλέιτον. Ο δεύτερος πήγε στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, αλλά ήταν σωστή επιλογή του καθώς βρήκε ένα υψηλό συμβόλαιο παίρνοντας τα διπλά χρήματα από αυτά που του δίνουμε. Ο πρώτος ζήτησε να περιμένει, αλλά ο ίδιος είπε πως θα περιμένει ή την Κέρκυρα ή τον Λεβαδειακό, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου.

Εμείς χτίζουμε μία ομάδα με ποδοσφαιρική λογική και επειδή θεωρώ πως είναι ένα νεαρό παιδί και μπορεί να έχει κάνει λάθος, εγώ θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή την απάντηση του και θα περιμένω να δω αν θα «αναγεννηθεί» μέσα στο γήπεδο και γίνει ένας από τους ηγέτες της Λάρισας. Αν και είμαι πικραμένος από την δήλωσή του, οφείλω να τον περιμένω για το καλό της ομάδας».

Αναφερόμενος στην απόκτηση επιθετικού που έπαιζε στο εξωτερικό, ο Κούγιας υποστήριξε ότι είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και μέσα στην εβδομάδα. Διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σιαλμά, στάθηκε στο ενδιαφέρον για τον Τάσο Βενέτη και είπε ότι η περίπτωση Καμπλιώνη από τα Τρίκαλα δεν μπορεί να προχωρήσει, γιατί ο ίδιος δεν είναι ελεύθερος.

Σε ό,τι αφορά στο προσεχές πρωτάθλημα, δήλωσε:

«Η απόφαση ήταν ομόφωνη ότι δεν γίνεται νομικά να μείνουν ούτε ο Τύρναβος και η Ερμιονίδα, αλλά ούτε και να ανέβουν οι δευτεραθλητές στην κατηγορία. Όποιος και να έρθει στην κατηγορία πάντως θα πρέπει να παίξει 34 ή 38 αγώνες και δεν είναι και βέβαιο αν θα αγωνιστούν και όλες οι ομάδες κανονικά».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΤρίτη, 18 Αύγουστος 2015 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep