Χιώτης: «Στόχος η Super League»

Για την μεταγραφή του στον Πανελευσινιακό και τους στόχους της ομάδας μίλησε ο Διονύσης Χιώτης.

Από τα μεγάλα ονόματα που αποκτήθηκαν από τον Παναιγιάλειο είναι ο Διονύσης Χιώτης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έδωσε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στον πρόεδρο των Σταχυοφόρων, Χρήστο Γιαλιά αλλά και τον προπονητή, Τίμο Καβακά.

Για τη μεταγραφή του στον Πανελευσινιακό και τη Football League: «Όταν με πλησίασε η διοίκηση, το σκέφτηκα επειδή μόλις ανέβηκε από τη Γ’ Εθνική. Μίλησα στη συνέχεια με τον πρόεδρο, είδα τι άνθρωπος είναι, βάζει τα λεφτά του στην ομάδα και έτσι είπα το ναι. Υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Στόχος είναι η άμεση άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Υπάρχουν οι δυνατότητες, υπάρχει το ρόστερ και ένας καλός προπονητής. Όλα είναι υπέρ μας. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αν και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά».

Για το κίνητρο που βρίσκει στη νέα πρόκληση της καριέρας του: «Τόσα χρόνια συνήθιζα να κάνω πρωταθλητισμό. Η ΑΕΚ όλα τα χρόνια κάνει πρωταθλητισμό. Όταν προτίμησα να πάω σε μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας που κάνει πρωταθλητισμό, από το να πάω σε μία ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή και θα είναι σάκος του μποξ, προτίμησα να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Κατ’ αρχάς δεν ξέρω ποιες και πόσες θα είναι οι ομάδες στην κατηγορία. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε γρήγορα και εύκολα στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Σίγουρα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πέντε-έξι-επτά ομάδες που έχουν τον ίδιο με εμάς στόχο και θα είναι μακρύς ο δρόμος. Υπάρχουν πολλές ομάδες, όπως ο Απόλλων, η Λαμία, η Λάρισα και άλλες ομάδες, που θα είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και θα υπάρχουν και οι εκπλήξεις που δεν θα τις υπολογίζουμε. Αυτό είναι καλό για όλους μας. Τώρα μένει να φανεί ποιους θα αντιμετωπίσουμε… (γέλια)».

Last modified onΔευτέρα, 17 Αύγουστος 2015 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep