«Θα υπογράψει ο Πέεφ»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, θεωρεί ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει τελικά νέο συμβόλαιο – Κανένα θέμα με Μίλιτς

Συμπληρωμένο θεωρεί ο Σάκης Θεοδοσιάδης πως είναι το ρόστερ της Αναγέννησης Καρδίτσας ενόψει της νέας σεζόν στη Football League. Σε επικοινωνία που είχε το flnews.gr με τον έμπειρο τεχνικό των Θεσσαλών επισημάνθηκε πως η μόνη εκκρεμότητα είναι η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Όλιβερ Πέεφ.

«Αύριο (17/8) θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Πέεφ. Θεωρούμε πως θα υπάρξει συμφωνία και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΣΑ. Επίσης, διέψευσε πως υπάρχει θέμα με τον πρώην άσο του Αγροτικού Αστέρα, Αλεξάνταρ Μίλιτς. Σχετικά με την πιθανότητα να υπάρξει νέα κίνηση μεταγραφικά, σημείωσε: «Το ρόστερ μας είναι κλεισμένο. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ αυτή τη στιγμή. Όμως αν φανεί κάποια αδυναμία στα φιλικά ενδεχομένως να γίνει κάποια κίνηση ενίσχυσης».

Επίσης, σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους παίκτες (15-16/8), επιστρέφουν την Δευτέρα (17/8) στις προπονήσεις με… ραντεβού στο γήπεδο πρωί και απόγευμα. Όσο για τις φιλικές αναμετρήσεις, ακολουθεί το «τεστ» με τον Τύρναβο την Κυριακή (23/8) στις 6 το απόγευμα και το ματς με τη Νίκη στον Βόλο στις 30 Αυγούστου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep