Χάνει χρόνο και παίκτες

Μια εβδομάδα μετά την Γενική Συνέλευση και στη Ζάκυνθο ουσιαστικά δεν υπάρχουν εξελίξεις με τους παίκτες να έχουν ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Άπαντες στις τάξεις της Ζακύνθου περίμεναν με αγωνία την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον οικονομικό τομέα και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Η ΓΣ λοιπόν συνεδρίασε την Κυριακή 2 Αυγούστου και το θέμα που κυριάρχησε είναι η συνεργασία που επιχειρείται με ξένη εταιρεία μάνατζερ μέσω της οποίας θα αποκτά ταλαντούχους παίκτες η Ζάκυνθος και θα ωφελείται αγωνιστικά αλλά και οικονομικά μέσω ποσοστού μεταπώλησης. Ωστόσο, ακριβώς μια εβδομάδα μετά την κρίσιμη Συνέλευση τίποτα δεν κινηθεί ουσιαστικά. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Ιονίου είναι ακόμη εν αναμονή της άφιξης στο νησί εκπροσώπων της εταιρείας. Επίσης, το… σαφάρι για την εύρεση προπονητή συνεχίζεται στο εξωτερικό χωρίς να έχουν υπάρξει «απτές» εξελίξεις.

Όσο για το ρόστερ, τυπικά είναι άδειο καθώς έχουν λήξει τα συμβόλαια 27 παικτών. Μερικοί εξ αυτών έχουν βρει την επόμενη ομάδα τους (Νόνης, Κρισμάρεβιτς, Βαρέλα, Ουνγιαλίδης, Οικονόμου, Ξενοδόχοβ, Πιτταράς, Τσόπελας, Παπαδημητρίου) άλλοι έχουν αποφασίσει να φύγουν και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους (Κυριακίδης, Καλλιβωκάς, Αποστόλου, Ευθυμιάδης, Κρολ), ενώ υπάρχουν κι αυτοί που περιμένουν τις εξελίξεις χωρίς να είναι σίγουρο το πότε θα εξαντληθεί η υπομονή τους (Χατζησάββας, Τσορμπατζίδης, Στασινόπουλος, Στεργιώτης, Βυθούλκας, Μπλέτσας, Κουτσούκης, Καμπούρης, Πέττας, Πλαβούκος, Πούρνος, Πολίτης, Τηλιόπουλος).

Τέλος ενδεικτικό του χαμένου χρόνου στη Ζάκυνθο είναι πως το καλοκαίρι του 2014 η προετοιμασία είχε ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου, ενώ πλέον ο Αύγουστος πλησιάζει στα μισά του κι ακόμη δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση για το πότε ξεκινάει η χρονιά για την ομάδα.

Last modified onΚυριακή, 09 Αύγουστος 2015 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep