«Τέλειωσε» Μπόγιοβιτς ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις μεταγραφές, αλλά και για τις οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΛ.


Σε συνέντευξή του στο «ok radio 104.8» ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, μιλώντας με ονόματα. Δήλωσε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να έχει απαγόρευση μεταγραφών η ΑΕΛ τα Χριστούγεννα, αποκάλυψε ότι ο Μπόγιοβιτς έχει τελειώσει από την ομάδα, ενώ έκανε αναφορά στη μεταβίβαση των Δένδρων. Το flnews.gr σας παρουσιάζει τα βασικά ζητήματα στα οποία έκανε αναφορά ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών:

* Εμείς πράγματι για την ώρα δεν έχουμε πρόβλημα ούτε με το ΙΚΑ, ούτε με την εφορία. Άλλωστε η νέα ΠΑΕ ΑΕΛ δεν είναι ούτε ενός έτους, οπότε θα ήταν αδιανόητο να έχει οικομονομικά προβλήματα.

* Υπάρχουν όμω προσφυγές παικτών που έπαιξαν πέρυσι στην ομάδα. Παίκτες που πήραν τρομερές προκαταβολές. Και είχαν συμβόλαια που δεν τα μετουσίωσαν στο γήπεδο.

* Υπάρχει παίκτης που διεκδικεί 20.000 ευρώ και είναι ο Πασχάλης Μελισσάς. Έχω συμφωνήσει με τον Πλεξίδα να εξοφλήσω εγώ όλες αυτές τις οφειλές. Μιλάμε για ένα ποσό από 100.000 με 150.000 ευρώ.

* Υπάρχει μια αγωγή ενός πρώην γυμναστή, του κ. Σέγκου, που ζητάει 15.000 ευρώ. Είχαμε μια καταγγελίας μιας υπαλλήλου, που έκανε καταγγελία στο ΙΚΑ.

* Δεν πρόκειται να επιτρέψω να απαγορεύσουν να κάνει τα Χριστούγγενα μεταγραφές η ΑΕΛ λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. Η ΑΕΛ είναι φαβορί για την άνοδο.

* Έχουμε ήδη μιλήσει με τους μάνατζερ του Μπόγιοβιτς. Τον είδα πέρυσι σε κάποια παιχνίδια. Πέτυχε κάποια ανούσια γκολ. Όταν ήρθε στην ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση και το συμβόλαιο των 150.000 δεν δικαιολογεί την παρουσία του και θα κινηθούμε νομικά για το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Η αγωνιστική συμπεριφορά του ήταν τραγική.

* Πρέπει να σεβαστώ την άποψη του προπονητή, του κ. Ντόστανιτς, για τον Πατινιώτη. Αυτά που είδε ο προπονητής μελετώντας τους αγώνες της Παναχαϊκής, έκρινε ότι δεν πρέπει να πάρουμε τον Πατινιώτη.

* Μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των Δένδρων. Σήμερα αναγκάστηκα να δώσω 19.000 ευρώ για να προχωρήσει η διαδικασία.

* Δώσαμε στο Ντόστανιτς τρεις ποδοσφαιριστές να διαλέξει έναν. Τον Ρομέου, τον Ουρτάδο και το Λεόν και εκείνος επέλεξε τον Ουρτάδο. Ο Ρομέου κόπηκε για ένα λόγο παραπάνω, είναι Βραζιλιάνος, πιάνει θέση ξένου.

* Έχουμε ακόμα δύο στόχους. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον τον έναν. Έχουμε στα υπόψιν δύο κορυφαία ονόματα.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Αύγουστος 2015 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep