Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κερύνεια: «Δεν μας απασχολεί τώρα ο Κασάπης»

Θέση για το δημοσίευμα του FL NEWS πήρε η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Μιχάλης Κασάπης έχει δεχθεί κρούση από την Κυπριακή ομάδα για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε ότι αυτή την στιγμή δεν εξετάζει θέμα Μιχάλη Κασάπη, και ότι στον κατάλληλο χρόνο θα γίνουν οι κινήσεις για θέματα προγραμματισμού. «Σχετικά με αναφορά Κυπριακών αθλητικών ΜΜΕ τα οποία ουσιαστικά αναδημοσιεύουν Ελληνικά δημοσιεύματα σχετικά με δήθεν ενδιαφέρον της ΠΑΕΕΚ για συνεργασία με τον Μ. Κασάπη, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δεν έχει απασχολήσει το Δ.Σ της εταιρείας τέτοιο ενδεχόμενο.

 

Η ομάδα βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις και παρόλο που βρίσκεται εκτός των αρχικών της στόχων, η συνεργασία και η σχέση με τον προπονητή της κ. Κουλουμπρή και τους συνεργάτες του θεωρείται άψογη. Οποιοδήποτε θέμα προγραμματισμού θα απασχολήσει το Δ.Σ στον κατάλληλο χρόνο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 

Βέβαια ο τεχνικός του Φωκικού είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που τον φέρνουν στο στόχαστρο της Κερύνειας, οπότε προφανώς ο σύλλογος της Κύπρου θέλησε μέσω της ανακοίνωσης να ηρεμήσει κάπως τα πράγματα στις τάξεις της ομάδας.  Από εκεί και πέρα, η ομάδα συνέχισε την Παρασκευή (10/2) με κανονικό πρόγραμμα την προετοιμασία της, τη στιγμή που οι ακατάλληλες καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν στην ομάδα της Άμφισσας να κλείσει κάποιο φιλικό όσο το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει.

Last modified onΠαρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2012 16:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep