Υπογράφει ο Γκονζάλες, κρίνεται του Πουλίδο

Ο 25χρονος επιτελικός μέσος περνάει τις απαραίτητες εξετάσεις και μεταβαίνει στο Καϊμακτσαλάν – Το φιλικό με τον ΠΑΣ (8/8) θα κρίνει την περίπτωση του Μεξικανού

Ικανοποιητικά ήταν τα πρώτα δείγματα που άφησε ο Πανελευσινιακός στο νικηφόρο φιλικό με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (1-0). Δεδομένων των συνθηκών και των λίγων ημερών που έχει ξεκινήσει προπονήσεις η ομάδα, ο Τίμος Καβακάς φέρεται ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές γνωρίζοντας φυσικά πως ακόμη υπάρχουν περιθώρια αλλά και διάθεση από μέρους των παικτών για βελτίωση.

Η δουλειά λοιπόν στο Καϊμακτσαλάν συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς για τους «νεοφώτιστους», ενώ αναμένεται και μια άφιξη. Ο λόγος για τον Γκαστόν Γκονζάλες που έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «σταχυοφόρους». Ο 25χρονος Αργεντινός πρώην μέσος του ΑΟ Χανιά και του Απόλλωνα Σμύρνης θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ενσωματωθεί στην αποστολή. Σε ό,τι αφορά τον υπό δοκιμή Αρμάντο Πουλίδο, άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό της Κυριακής (2/8) αλλά η εισήγηση του Καβακά ουσιαστικά θα κριθεί από την παρουσία του στο δυνατό «τεστ» με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (8/8).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep