Φιλική νίκη ο Αγροτικός

Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε με 1-0 το Σάββατο (1/8) την Α.Π.Ε. Λαγκαδά.


Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε στον Εύοσμο με σκορ 1-0 της Α.Π.Ε. Λαγκαδά.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 26΄, όταν το σουτ του Γιάντση από κοντινή απόσταση απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας. Στο 28΄ ο Θεοδωρίδης με εντυπωσιακό σουτ από απόσταση βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Η διαρκής πίεση από τους γηπεδούχους απέφερε το γκολ στο 42΄, με τον Βελλίνη να αποφεύγει θεαματικά του προσωπικούς του αντιπάλους και με περίτεχνο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στη γωνία της εστίας.
Παρά τις μαζικές αλλαγές, ο Αστέρας είχε ρυθμό και καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Έππας και ο Παλάσκας είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα των «σταχυοφόρων», αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πρώτο ημίχρονο - Βοσνιάδης (30΄ Γιακουμής), Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Ντόσης, Σαμουηλίδης, Τσεμπερίδης, Γιάντσης, Θεοδωρίδης Κ., Βελλίνης, Κουτσοσπύρος. Δεύτερο ημίχρονο - Γιακουμής (60΄ Γρηγοριάδης), Καραμπάς, Σαρακατσάνος, Βαφέας, Τριανταφυλλίδης, Καθάριος, Παλάσκας, Γέσιτς, Ευθυμιάδης (υπό δοκιμή), Τοπούζης (υπό δοκιμή), Έππας.

Διλμπέρης: «Ικανοποίηση για τη διάθεση των ποδοσφαιριστών»

Σχολιάζοντας τη φιλική επικράτηση της ομάδας του επί της Α.Π.Ε. Λαγκαδά, ο Παναγιώτης Διλμπέρης στάθηκε περισσότερο στη διάθεση των ποδοσφαιριστών του και λιγότερο στο αποτέλεσμα. «Σε κάθε προετοιμασία, στο πρώτα φιλικό μετρά η διάθεση και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να εφαρμόσουν αυτά που ζητάμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δεκτικότητα τους, σαφώς όμως τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά».

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα δήλωσε ακόμα, ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την «πράσινη» φανέλα επιδεικνύουν καθημερινά ότι θέλουν να συνηθίσουν άμεσα το νέο περιβάλλον και να προσφέρουν μέσα από σκληρή δουλειά. «Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση των νέων ποδοσφαιριστών να προσαρμοστούν άμεσα εδώ. Διαπιστώνω ότι έχουν την επιθυμητή θέληση να γνωριστούν με τους νέους συμπαίκτες τους εντός και εκτός γηπέδου, ώστε πιο εύκολα να μπουν στο κλίμα της ομάδας και να αφομοιώσουν τις κατευθύνσεις που τους δίνω. Όλα αυτά είναι ενθαρρυντικά καθώς από Δευτέρα μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, στο Μπάνσκο».

Last modified onΣάββατο, 01 Αύγουστος 2015 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep